Sklepy i zakupy internetowe, czy korzystał ktoś?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: AliExpress chiński sklep,czy korzystał ktoś?

Post autor: forumowicz »

Allegro Smart na rok,10 zł taniej,czyli 39zł.Polecam
Awatar użytkownika
Ricardo
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 31 gru 2015 19:39
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Ricardo »

Max-R pisze: 11 lis 2020 10:14 gdzie Ty widzisz te zniżki? chłopie: promocja 20% to żadna promocja,czas oczekiwania miesiąc a może rok,Ty masz jakieś obrywy za reklamę tego sklepu?
Witam
Sam skorzystałem z zakupu na Aliexpress w dniu 11.11.20 promocja 58 procent a towar dotarł do mnie w dniu 24 .11.20.
Dodam jeszcze ....darmowa dostawa...
Pozdrawiam
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Gratulacje! Ja jakoś nie widzę zniżek na tym co chce kupić,a w tzw czarny piątek widzę nawet podwyżki! wszystko zależy co kto potrzebuje.
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Max,
to tak jak zwykle, jak czegoś potrzebujesz to akurat promocji nie ma, albo towaru już brakuje.
Koleżanka ostatnio zamawiała z AliEx... i była zaskoczona, bo przesyłka bardzo szybko dotarła i wszystko się zgadzało oprócz jednego braku kasy w portfelu :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

Ruda - a dziś mnie spotkała miła niespodzianka z Aliexpressem :D
Darmowa przesyłka z Chin dotarła po zaledwie 15 dniach. Zawartość to drobna elektronika ;)
Dodatkowe zaskoczenie to niedziela w pandemiczny i przedświąteczny czas... no i ten uśmiechnięty kurier Poczty Polskiej, który rano przesyłkę wręczył do rąk własnych :D
Okazuje się, że jednak można. :D Czyżby nastały lepsze czasy :?: :lol:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Hipokryt, szczęściarz z Ciebie, bo i szybko przesyłka dotarła i dostarczona w wolny dzień :D
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Hipokryt pisze: 13 gru 2020 18:21 Ruda - a dziś mnie spotkała miła niespodzianka z Aliexpressem :D
Darmowa przesyłka z Chin dotarła po zaledwie 15 dniach. Zawartość to drobna elektronika ;)
Dodatkowe zaskoczenie to niedziela w pandemiczny i przedświąteczny czas... no i ten uśmiechnięty kurier Poczty Polskiej, który rano przesyłkę wręczył do rąk własnych :D
Okazuje się, że jednak można. :D Czyżby nastały lepsze czasy :?: :lol:
A moim zdaniem Hipokryt przesyłkę otrzymał sprawnie, bo zapłacił, a przed świętami może wszystko dociera szybciej, bo wiadomo, że większość z nas czeka na te paczuszki, żeby po sklepach nie biegać i zawsze parę groszy się zaoszczędzi. A dla Aliexpress to też dobry sprawdzian 8-) :D
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Nie ma nic gorszego niż zbyt długie oczekiwanie🤔, ale cóż moja paczuszka jeszcze nie dotarła, może jutro dotrze do mnie, a wtedy dam znać Wszystkim Forumowiczom, że jest wszystko w porządku 👍
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Zenek, ciekawe 🤔 na co tak czekasz ;) 8-) , że nawet nam chcesz o tym opowiedzieć na Forum, to musi być coś niezwykłego, ciekawe co :?: 🤔
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

ZenekM197 pisze: 13 gru 2020 20:52 Hipokryt, szczęściarz z Ciebie, bo i szybko przesyłka dotarła i dostarczona w wolny dzień :D
Niezupełnie tak jest, że Hipokryt to Szczęściarz we współpracy z Ali... :? Różnie z tym bywa :lol:
Koszulka zakupiona 21 października jeszcze w drodze :shock: Pewnie jest problem z cłem bo zawiera znak firmowy znanej kapeli takiej jak TUTAJ ;)
ODPOWIEDZ