Chętni powinni zgłosić się na casting i może akurat później na jakie weselicho byśmy się załapali, tylko po pandemii, bo tak to kiszka
Co oglądacie?
Re: Co oglądacie?
Chętni powinni zgłosić się na casting i może akurat później na jakie weselicho byśmy się załapali, tylko po pandemii, bo tak to kiszka
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
Płakał młodszy Pan Rolnik i płakał ten starszy. Ich mi wcale nie żal, bo przecież (podobno) "chłopaki nie płaczą"
Żal mi tylko łez Ilonki, bo taka fajna dziewczyna zakochała się a nie było inicjatywy ze strony chłopaka. Mało tego - stwierdziła ona, że Jej partner "co innego mówi a co innego robi"
Ten program coraz bardziej wydaje mi się być wyreżyserowany i chyba daje tyle samo szans na miłość, co w zwykłym normalnym życiu. Na to akurat reguł brak
Czkamy na nowy sezon programu
-
RudaAndzia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 lis 2019 13:01
Max, jaki serial, powiedz coś więcej, bo nie wiem, którym filmem się zachwycasz
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
Zenek - ja tam niczego nie żałuję, nawet tego, że miastowy ze mnie chłopakZenekM197 pisze: 17 gru 2020 13:14 Hipokryt żałuję, że nie jestem rolnikiem, bo chyba bym wystartował w castingu, a później zobaczyłbym "od podszewki", jak to wszystko w trakcie realizacji programu wygląda, bo tak to możemy sobie pogadać, tylko czy poradziłbym sobie jednocześnie z trzema Paniami w domu![]()
![]()
![]()
![]()
Przecież dla nas są różne teleturnieje i wszelkie "talent show" a nawet mnóstwo innych programów rozrywkowych
Mnie się udało kiedyś wziąć udział w programie "Jaka to melodia?"
Jeżeli chodzi o łamanie serc to tak naprawdę chyba tam serca w całości u większości pozostały
Gratuluję