Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Czy wiecie, że
Gwiazda Betlejemska pojawi się na niebie w przesilenie zimowe, czyli 21 grudnia 2020 roku. Po raz ostatni to zjawisko było widziane w 1226 roku, czyli 794 lata temu a na kolejną trzeba będzie czekać do 2080 roku, a później do 2400.
Że usunięto mój post ,który nie naruszał w żadnym punkcie regulaminu forumowego ?
Że ten post w którym ,zacytowałam innego forumowicza żądajacego usunięcia tematu z tego działu ?
Dziękuję za zgłoszenie i usunięcie
Dziękuję za kilkuset razy otwarcia postu
Ależ się mylisz ,ja doskonale rozumiem miłość dani (ch) ,życzliwość w każdej wypowiedzi ,zbigniew (ów) też i innych podobnych serdecznych ,ciepłych i rozsądnych ludzi ich życie również rozumiem :są lepsi niż niejedna przecena w sklepie jak wyżej