Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Cześć Słoneczka , no i po świętach i mam nadzieję że wszystko się udało, te planowane i z niespodzianką, zdrówko zostało nie naruszone i w nowy krótki tydzień śmiało wejdziemy.... następny tydzień też będzie krótki jak grudniowy dzień .
Śnieżkiem poprószyło ale i tak go nie ma, za to słoneczko zaczyna towarzyszyć błękitnemu niebu i zapowiada się ładny dzień , miło i spokojne spędzajcie ten dłuuuuugi tydzień
PS. Dani w tym roku mamy kumulację i w każdym tygodniu kolejne święta, nawet po Nowym roku nie odpuszcza
Dzień dobry
Po świętach ,niedziela dalszy ciąg świętowania
Święta udane , wszyscy zagościli ,co zaplanowane zrealizowane
Jedzonko pozostało ,nie gotuję ,luziki
Pogodny dzień ,mroźno z słoneczkiem
Tylko Andy zagościł ,pogaduchy pobudka
Miłego dalszego świętowania ,pozdrawiam
Dzień dobry Pogaduchy,
Andy i Grażynka od rana w nadal świątecznym nastroju, bo ostatnie dwa tygodnie tego roku obfitują w wolne dni od pracy, no chyba, że ktoś ma taką pracę, że nawet w dni świąteczne musi pracować to już tylko nie pozostaje mi nic innego, jak tylko podziękować za ich całoroczną pracę nawet w dni świąteczne. Lewku Ciebie mam na myśli w tym momencie i życzę spokojnego dnia, zdaje się, jeśli nic nie podkręciłem to jesteś po dyżurze.
Rozgadałem się z rana, a miałem zamiar napisać o tym, że u mnie słoneczko pięknie świeci i jest temperatura delikatnie na minusie i po wczorajszym zaśnieżonym podwórku nie ma już śladu, bo mam typowo wiosenny dzień, ale i tak jest ciąg dalszy Bożego Narodzenia więc życzę miłej świątecznej niedzieli
Bardzyku, czy mieli czy nie mieli gości to chętnie się poczęstuję, bo zawsze cudze lepiej smakuje
A tego dobrego to też chętnie popróbuję
Mam nadzieję, że po degustacji naleweczek humory dopisują, a co chodzi o słuchanie kolęd to chętnie bym pokolędował i pośpiewał, bo jeszcze trochę to dobre zwyczaje zanikną i radio albo TV nam pozostanie, żeby tylko kolęd posłuchać.
Bardzyku, a teraz to z brązowej buteleczki polewaj, bo zapach nozdrza wyczuły i czas na coś miłego przyszedł
Dzień dobry
Okres po świętach ,oczekiwanie na Sylwestra ,Nowy Rok
Czas pokaże co nam Nowy Rok , za niespodzianki przyniesie
Cisza w eterze ,pogaduchy nie zagościły
Pobudka pogaduchy ,już dzień ,czas powrotu do codzienności
Jak zawsze w pracy ,klikam pozdrowienia
Trzymajmy się w zdrowiu ,bo to najważniejsze