Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry. Bardzyku łap słoneczko ode mnie, jest pięknie, cieplutko. Patrzy się pompy dziwnego ciśnienia i zawrotów głowy pozytywnie na świat.
Na obiadek zupka kalafiorowa wieczorkiem pizza. Sylwester nad lampką wina i z przytulonym przerażonym zwierzakiem. Wczoraj już zaczęli strzelać. A poza tym stara bida czyli nie jest źle.
Mój były pies też się bał strzelania aż nie ogłuchł na stare lata . Potem już myślał tylko o tym jak by tu zwędzić kawałek ciasta w zamieszaniu sztucznych ogni
Hej pogaduchy ! Bardzyk pisze o pieczeniu torciku -pycha ! A ja wypiekam na słono paszteciki z kapustą i mięsem i słone paluszki z serem i kminkiem.Będzie na zagrychę Bardzyku pomyśl o sobie i dla siebie coś przygotuj ,co lubisz? Pozdrawiam cieplutko
Dzień dobry
Sylwestrowo , domówki pozostajemy w domu
Pogodny , ostatni dzień w roku
Życzenia noworoczne ,pozostawione w innym temacie
Najważniejsze zdrówko ,miła atmosfera na forum
Tego wszystkiego , się trzymajmy
Hello pogaduchy ,pozdrawiam sylwestrowo
Dzień dobry Pogaduchy,
Zajrzałem na Forum, ale tylko na moment, żeby ostatniego dnia tego roku przywitać się z Wami, bo później trzeba szukać gorzałki, co wieczór umili
I zaraz znowu oberwę za poczucie humoru
Grażynko, dziękuję i może na kawę teraz zaproszę, żeby miło dzień rozpocząć a kieliszki wieczorem będą dzwoniły
Ostatnie godziny tego roku, więc niech miłe będą i z uśmiechem stary rok pożegnajmy
Cześć wszystkim właśnie wróciłam ze słynnego salonu, mamusia będzie miała nową wersalkę i na dodatek super fotel na którym poleży jak królowa. Lubię sprawiać przyjemność ludziom, których kocham.
Szkoda, że finanse lekko kiepskie obecnie
Słoneczko świeci, pięknie jest...oj tęsknię za tym szumem fal...