Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Pozdrawiam wieczorkiem w ten leciutko mroźny wieczór
...ale z rana było białawo ,w południe, po białości śladu nie było
Trzeba chyba klimat zmienić, bo moje kości takiej huśtawki długo nie zniosą
Od godziny szukam zmiany avatarka ... i za Chiny ludowe ,zdecydowania brak
Może jakieś sugestie
A właśnie, że nie, Kazimierzu .... z realu, toby było za prosto ...i nie na czasie
Absolutnie na nie
Ot tak ... skojarzeniowo, byłoby najlepszą propozycją .... zołzy nie wykluczam
Pewnie wszyscy już śpią... spędziłam dwie cudowne godziny że słuchawkami w uszach ... uwielbiam mieć ciarki jak znajdę coś co mnie zachwyci..
Nuteczko widzę łąkę i na niej bose stopy, widzę huśtawkę w ogrodzie a na niej okulary i książka, widzę wojowniczkę z ciemnymi włosami zadziornie zasłaniającymi oko, widzę czarnego kota .... jeżeli mało skojarzeń coś tam jeszcze wymyślę...
Dobranoc
Dobry wieczór Pogaduchy ,
Nutko, przestraszyłem się i nie mogę tak po prostu powiedzieć Dobranoc,
bo jeżeli chodzi o zołzy to znam nawet kilka ale Twojej propozycji nie odrzucę choćby i do odrzucenia była to mogę i wariatem zostać, bo przy słodkich zołzach to nawet przez chwilę w takim stanie pobyć jest miło
A teraz grzecznie powiem:
Dobranoc
Nutko jeśli mogą być zołzy, to proponuję coś związanego z Twoim regionem - świętokrzyskim. Macie tam Łysą Górę - to może jakaś miotła z turbodoładowaniem, gustowna czarownica lub cały sabat.
Może coś w Chęcinach straszy?
Scyzoryk?
Jest jeszcze jedno, co mi przychodzi do głowy. Tylko jak to pokazać - słynny wiatr na dworcu w Kielcach.
Promowanie małej ojczyzny jest chwalebne.
Pozdrawiam.
Hejka
Zastanawiam się Nuteczko po co chcesz taki słodki awatarek zmienić. No ale to już, że tak powiem, nie mój pikuś
Mogę Ci zaproponować byś umieściła coś co bardzo lubisz. Mój właśnie tak powstał