Poczekalnia na wyjazd w roku...2021

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Re: Poczekalnia na wyjazd w roku...2021

Post autor: zbigniew165 »

Pota ja pisałem o możliwości zaszczepienia się w czasie pobytu w sanatorium, ale w punkcie szczepień na terenie miasta, a nie w obiekcie sanatorium, bo to jasne, że nie jest to możliwe tak samo jak wykonanie testu na wirusa.
Życzę Ci otrzymania drugiej dawki w pierwszej kolejności, a co do otwarcia sanatoriów, to myślę, że będzie to trochę szybciej.
Ja jednak chyba pojadę w końcówce lutego prywatnie do Świnoujścia do swojego ulubionego hotelu chociaż na 8 dni za 840 zł i w pakiecie 10 zabiegów. Pozdrawiam :)
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Mazrena »

Zbyszku, czy cos jest czynne w Świnoujściu :?: :?: czy będzie czynne :?: masz jakąś wiedzę w tym temacie :?: :idea:
Moja kolejka do sanatorium pewnie będzie musiała się przesunąć na listopad jak nie po jadę do marca :roll: :roll: :oops: :( Podobnie jak Ty juz chcę gdzieś jechać :roll: Jedynie co w tej chwili mogę jechać do Ustki która działa - Pomorze - za 750 zł tydzień i 3 zabiegi :P :P (styczeń, luty)
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Mazrena witaj.
Czynna jest Barbarka i od 9. 01.-27.02 20021 8 dni 756 zł, ale ja chcę jechać po 27 luty za 850 zł też na 8 dni do Barbarki.
Wejdź na ich stronę i kliknij oferty, a tam masz dwie najbliższe czasowo Zima zdrowo i z relaksem oraz druga Przedwiosenny relaks z zabiegami. Później masz Wielkanoc na wyspach za 1120 zł. :kwiat:
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Zbigniewie obecnie jest czynna ?
Aż dziwne ... :roll: hm
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Atina Pomorze w Ustce czynne , bo dzwoniłam :)
Zbyszku czy dzwoniłeś do nich :?: , bo na stronie Rybniczanki też jest oferta a czy czynna ?? pewnie nie :oops:
Będę śledziła te poczynania i poczytam, może też opóźnię wyjazd do marca :) W Barbarce mogą być pieski ? :idea: :idea:
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Atina czynna całą dobę podobnie jak Chalkozyn w Kołobrzegu, gdzie byłem w październiku, a przynajmniej tak jest na stronach, a oni raczej aktualizują strony na bieżąco.
Ale można zadzwonić i zapytać o rezerwację. :)
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Faktycznie oferta w Barabrce ciekawa , pieski mogą być :P tylko basenu brak :roll: :(
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Mazrena w Barbarce byłem już kilkanaście razy i zawsze będę do niej wracał i wszystkim polecał, bo jest to mój ulubiony hotel, który ma dobre pakiety pobytowe i cenowo jest chyba najtańszy w Świnoujściu z Ośrodków Sanatoryjno-Wczasowych, oraz posiada dużo jedynek.
Wyżywienie szwedzki stół i bardzo dobre podobnie jak w Chalkozynie, jest gdzie zostawić samochód bez dodatkowych kosztów, nie tak jak w Kołobrzegu.
Lokalizacja bardzo dobra, bo obiekt ten otaczają sanatoria i blisko na na balety, ok. 50 m do dwóch lokali z dancingami.
Oczywiście ja jeżdżę nad morze tylko poza sezonem wakacyjnym, bo potrzebuję spokoju bez tłumów i dzieci. :)
Awatar użytkownika
Pancernz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 kwie 2017 17:11
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: Pancernz »

Zbigniew dzięki za namiary ,ja też zawsze do Ustki jak tu Mazrena ale do Hotelu " Ustka" jakieś 1200-1300 zł za 14 dni i 3 zabiegi dziennie czasem jeszcze odwiedzam Maxima w Łebie ,wszędzie gdzie nie pisałem do różnych obiektów to prywatnie bez problemu przyjmują co jest dziwne ale i fajnie ,że coś funkcjonuje.2021 to powinien być mój rok na NFZ ale w sumie niczego nie jestem już pewny.Pisałeś parking darmo a tam na ich stronie taki wpis "Parking monitorowany niestrzeżony – 30 zł/doba" mało że płatny to ceny szok o co tu chodzi ?
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Pancerzn zgadza się, bo mają swój parking, ale na kilka samochodów 5,6, ale ja tam nigdy z niego nie korzystam, bo przy obiekcie jest duża zatoczka przed głównym wejściem dla gości hotelu i nie tylko. Tam stawiam zawsze samochód i mam go pod ręką bez kosztów. Gdy nie ma miejsca w tej zatoczce, to w pobliżu jest ich dużo i zawsze znajdziesz miejsce.
W tym okresie poza sezonem nie ma w Świnoujściu płatnej strefy parkowania do 1 maja 2021 r
W Kołobrzegu brak jest takich zatoczek i trzeba korzystać z parkingu za 16 zł za dobę w Chalkozynie. :)
ODPOWIEDZ