Aleksandrów Kujawski, ktoś był?
Re: Aleksandrów Kujawski, ktoś był?
dzieki, ja dopiero w marcu przyszlego roku - jade pierwszy raz do sanatoriumRebis pisze:Niedługo tam będę to wszystko opiszę.
-
Marzena777
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 15 kwie 2013 13:25
- Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
- Staż sanatoryjny: 2
-
Marzena777
- Aktywny Kuracjusz

Rebis pisze:Niedługo tam będę to wszystko opiszę.
Jak tam, pakujesz się już?
-
Rebis
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 09 paź 2013 13:38
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 7
-
Marzena777
- Aktywny Kuracjusz

Co do kiecek? Nie wiem .... może jedną.
A Ty bierzesz jakieś?
-
chodek50
- Kuracjusz

- Na forum od: 23 wrz 2013 18:34
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 1
- Podziękował: 2 razy
Hej Rebis coś obiecałaś a tu cisza. Jesteś odcięta od cywilizacji ,czy brak czasu [niekończący się wieczorek zapoznawczy] Ja ciągle czekam na info. turnus 26-01-2014 pozdro.Rebis pisze:Niedługo tam będę to wszystko opiszę.
-
Panter
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 18 gru 2013 21:05
- Staż sanatoryjny: 1
Hej dziewczyny, rozumiem ze okres przedświąteczny i nie za bardzo macie czas na pisanie, ale tak przy okazji proszę o komentarz do wpisu z 15.12.2013 na innym forum:chodek50 pisze:Hej Rebis coś obiecałaś a tu cisza. Jesteś odcięta od cywilizacji ,czy brak czasu [niekończący się wieczorek zapoznawczy] Ja ciągle czekam na info. turnus 26-01-2014 pozdro.Rebis pisze:Niedługo tam będę to wszystko opiszę.
Napisano 15 grudzień 2013 - 22:07:11
Szanowni zainteresowani i przedmówcy, ja tam byłam 2 lata temu ze skierowania z ZUS i uchowaj Boże więcej do Aleksandrowa. Nie chodzi o bazę hotelową, nawet to marne jedzenie można wytrzymać (marchewka, nasze najlepsze warzywo, serwowana jak dla zwierząt opasowych). Rozrywki to kwestia gustu, to co jednemu pasuje innego denerwuje, więc ten temat absolutnie pominę. To wszystko jest nic!!!! Mnie tam przeraziła higiena bazy zabiegowej, osobiście zrezygnowałam z kilku zabiegów wodnych (a tych mialam najwięcej) bo bałam się tego brudu jaki tam sie serwuje. Wanny powinny byc opróżniane z wody i odkażane odpowiednim preparatem po każdym zabiegu, i dopiero po 15 minutach napełniane ponownie, a tam nawet wody do końca się nie wypuszcza, a wanny myte są, o zgrozo "CIFEM" lub innym tego typu preparatem. Brud, brud i jeszcze raz brud i niedbalstwo na bazie zabiegowej. Podczas mojego pobytu, zepsuta była cywilizowana wirówka do masażu stawów skokowych i stóp. Przez 24 dni nie naprawiono tego urządzenia, a zabiegi te wykonywano w czymś co wyglądało jak pralka Frania, o higienie tego sprzętu nie wspomnę!!!!!!!"
czy rzeczywiście tak to teraz wygląda?
dzięki pozdrawiam
Trochę mnie przeraża zacytowany wyżej wpis z innego forum - Koleżanko może napiszesz co zastałaś w Aleksandrowie?Marzena777 pisze:Też jestem ciekawa tego, co zastanę w Aleksandrowie.
pozdro
-
Rebis
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 09 paź 2013 13:38
- Staż sanatoryjny: 7
Dzisiaj jest ostatni dzień naszego turnusu w Aleksandrowie, jutro do domku
Aleksandrów to dziura i naprawdę nie ma tu gdzie chodzić.
Sanatorium pamięta czasy wczesnego PRL-u, ale trwają prace remontowe więc idzie ku lepszemu. Pokoje są dość obszerne, standard w większości do zaakceptowania, chociaż zdarzają się koszmarki. Wcześniejszy przyjazd jest przepustką do 1 (jest ich sporo). Baza zabiegowa całkiem niezła. Jedzonko takie sobie, zależy kto ma jakie wymagania. Pytajcie jeśli chcecie wiedzieć więcej.
Pozdrawiam