Szczepionki na korona wirusa

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.

Czy zaszczepisz się przeciwko koronawirusowi SARS-COV2?

TAK
70
72%
NIE
22
23%
NIE WIEM
5
5%

Liczba głosów: 97

ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Re: Szczepionki na korona wirusa

Post autor: ZenekM197 »

Czytam i zastanawiam się czy to film czy też są mi znane sceny z tego filmu nim powstanie ;) 8-) :D
O chipach też słyszałem, choć mało prawdopodobne podobne to mi się wydaje, bo chyba chipy to naładować co jakiś czas trzeba 🤔
Nie bardzo znam się na systemach, ale +80 -e-skierowania mają, ciekawe to mi się wydaje :oops: , bo jak 😳 to się odbywa nie wiem :?:
Nie ciągnie mnie do tych systemów, ale chyba muszę się podszkolić, bo lata lecą, a jak jeszcze tak w domach posiedzimy to monitory nam przez jakiś czas nadal tylko w domu pozostają do oglądania zamiast kontakt na żywo że znajomymi :serce: , a ja już czuję, że dziczeję :oops: a jak jeszcze tak dalej w izolacji pozostanę to później trudno będzie się odnaleźć w sanatoryjnej rzeczywistości ;) 8-)
A tak by się chciało wyjazd już zaplanować i ruszyć na szlak turystyczny, by wolnością się rozkoszować i w kawiarni przy kawie posiedzieć albo na parkiecie w tańcu do świtu poszaleć, tymczasem w domowych pieleszach trzeba o wieczorze pomyśleć i głowę zająć, żeby do czasu swobodnego spokojnie doczekać 😄⛄
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Szczepionki na korona wirusa

Post autor: dani888 »

Andy

Andy , nie gorączkuj się i nie denerwuj bo to nic nie da . Moim zdaniem nikogo nie powinno obchodzić to , że ktoś nie chce czy nie może zaszczepić się , widocznie ma swoje powody i nikomu nic do tego .
Jeśli tak bardzo chce zaszczepić się to ja tego absolutnie nie neguję i nie wtrącam się bo każdy sam za siebie odpowiada i podejmuje świadomą decyzję . Owszem , mogę pogadać o tym np. z siostrą ale też szanuję jej pogląd na daną sytuację , nic na siłę . To tak jak z polityką , w tym temacie zawsze będą odmienne zdania a temat , no cóż , jest dość kontrowersyjny ale dyskusja to nic złego .
Nie będę powtarzać się co do mojej sytuacji bo pisałam wcześniej ale wydaje się mi , że wiadomej kwestii wiele osób nie chce po prostu wypowiadać się i rozumiem to i szanuję :) . Pozdrawiam Ciebie i wszystkich forumowiczów , zdrówka przede wszystkim :serce: ;) .