Paczka z Olecka
- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
Re: Paczka z Olecka
Ysy , ja pokazuję się kochany gdy mam chęć i czas
Powiem Ci , że nie zawsze mam ochotę , bywa , że poczytam i uciekam...
Pozdrawiam ciepluśko , do miłego
Jak kochani przeżyliscie te wirusy i mrozy?
Czas powoli wynurzać się z zimowym ubranek.Gorzej tylko z maseczkami.Jednak co dwie to nie jedna.
Powiedzcie mi jakie teraz są zasady skladania wniosków do sanatorium po powrocie z turnusu.Czy czekamy rok od powrotu czy od razu ruszamy z kolejnym wnioskiem do ataku NFZ-u ?To drugie usłyszałam od pewnej kuracjuszki.W tym momencie zdębiałam.
-
RudaAndzia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 lis 2019 13:01
Duszyczko jeszcze mój wniosek nie nabrał mocy urzędowej i na razie czekam, ale sama już nie wiem co o tym wszystkim myśleć, bo jest decyzja, że sanatoria ruszą, ale tu kolejna fala pandemii
Pozdrawiam serdecznie i daj znać, jak czegoś się dowiesz, bo ciekawa jestem, ale pewnie i tak trzeba będzie czekać i nie spodziewam się tu żadnej rewolucji
- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
Odnośnie wiosny to troszkę zaczekaj moja droga , zapowiadają w marcu nawrót mrozów , z Rosji ponoć .
Na drugie pytanie nie odpowiem Ci , bo jeszcze nie składałam wniosku o sanatorium z NFZ , złożę pierwszy raz
Pozdrawiam ciepluśko
-
RudaAndzia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 lis 2019 13:01
Koleżanki plany snuły i chyba wyjazd miały zaplanowany i nam nic o nim nie powiedziały,
Zapraszam
W sprawie sanatorium to chyba faktycznie trzeba przedzwonić do NFZ-u...Jak już będę mądralińską w tej kwestii to dam znać.
Paczka Paczkę goni i ciekawe kto kogo przegoni
Cześć Paczko
Fajnie, że jesteście, jeżeli nie będę Wam przeszkadzał to od czasu do czasu może trochę swoim gadaniem urozmaicę w tym temacie życie, bo niewątpliwie Hipokryt i Ja z Rudą tutaj jeszcze zbyt mocno się nie naprzykrzaliśmy