Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Mentalnie, to j mogę po górkach pohasać a nie po targowisku się włóczyć
Nie czytaj po swojemu ,tylko po mojemu
Nie ja pierwsza użyłam słowa "wrona" i nie Ciebie od psa.....
Napisałam,że nawet psa.... to gdzie masz serce,żeby mnie na taką pogodę do towarzyszenia zapraszać
Żeś mi wytłumaczył wyprostowany rogal
Co Ci się śniło
Już Ci wiosna po główce hasa
A pogoda do towarzyszenia niepotrzebna, potrzebne tylko dobre towarzystwo
No nie mów że rogala nie widziałaś ? , i teraz go weź i wyprostuj... tylko w myślach , bo się nakruszy . Jakieś skojarzenia masz co do snu z rogalem... wyprostowanym ?
Już maj na horyzoncie,to co mi ma nie hasać ... jeszcze tylko kwiecień i można żyć
Nie będę z Tobą już o rogalach, prostych czy krzywych, rozmawiać, bo się kruszą za bardzo i bajzel się robi
Zapomniałam Ci się zapytać ..... szczepiłeś swoją Senioritę
Nie zdecydowała się, po drugie ma zdecydowanie za dużo chorób współistniejących, a żaden lekarz nie powie Ci prawdy... tylko może może może
To już wiesz czy ze sztangielką lub inną nazwą się spotkałaś ? , ale fakt że jak świeża to się kruszy bardzo
No tak jeszcze marzec i kwiecień będzie, a potem maj ... w kwietniu to co planowała D... v M. v C. v F. to muszę spasować - brak dojazdówki
A ja się zdecydowałam i zaszczepiłam choć też Jej chorób współistniejących nie brakuje
Wczoraj byli z drugą dawką i powiem Ci,że zero działań niepożądanych
Wszystko jak świeże,to aż strzela a jak się zestarzeje, to sam apetyt mija
Też spasuję ....niestety .... garkolandia mnie wtedy czeka
Każdy różnie reaguje, akurat wczoraj w autobusie słyszałem rozmowę pielęgniarki jakie niespodzianki miała po szczepieniu. Na razie nie naciskam , a później jak się jakoś to unormuję, to będziemy się zastanawiać biorąc za i przeciw.... z biegiem czasu będziemy wiedzieć i możemy lepsze decyzje podejmować.
Myślę, że co się odwlecze to nie uciecze, a mam nadzieję że sytuacje się wyjaśnią i ustabilizują
Dobry wieczór
Wieczór ,dopiero w domku ,tyle z zabieganego dnia
Andy ,bagiatelka dobrze wytłumaczone
Nutka , zdecydowana i po sprawie
Córka nauczyciel , też była szczepiona ,bez objawowo , ale inni z objawami więc różnie to bywa .
Masówka ,Targi Poznańskie ,można by było ,więcej pisać
Zmęczenie daje znaki ,dobranoc pogaduchy
Dzień dobry
Andy nie pospała ,wczesny poranek
Zaplanowany dzień ,praca w ogrodzie
Kto chętny zapraszam ,darmowy plener
Poranna kawusia i witam się z Wami
Zaraz wyjazd na zakupy ,dużo do zrobienia
Miłego pogodnego dnia ,pozdrawiam
Cześć Grażynko i Śniące , słoneczko już wysoko na niebie, a nasze Śpioszki dalej pod pierzynką leżakują . Pobudka Królewny, bo kakałko się robi i kanapki wyschną.... a potem narzekania na służbę będą .
Poczekaj Grażynko z plenerkiem, niech się przynajmniej ziemia ociepli , bo można jeszcze wilka złapać
Używaj zakupowo, bo znowu wprowadzą ograniczenia , miłego i spokojnego