Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
zbigniew165 pisze: 17 mar 2021 11:40
Bardzyk2 dziękuję za życzenia i mogę już napisać, że przed chwilą dzwoniła moja pani doktor z POZ informując, że dzisiaj kończę
izolację domową jako ozdrowieniec i mogę starać się o wyjazd do sanatorium.
Oczywiście jutro wysyłam do NFZ swoje dokumenty i staram się o wyjazd do Świnoujścia.
To świetna wiadomość Zbigniewie. Chyba najlepszy prezent imieninowy
Ewasz tak masz rację, bo pani doktor potwierdziła, że jestem ozdrowieńcem i nie podlegam już zamykaniu w kwarantannie przy kontakcie z zakażonymi.
Już dokumenty do NFZ spakowane w kopercie czekają na wysłanie jutro pocztą, bo jeszcze dzisiaj nie mogę wyjść z domu