Szalona Paczka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Re: Szalona Paczka

Post autor: Mazrena »

do kawusi dołączam 8-) 8-)
Tak tak spacer są , bo pies :lol: :lol:
Awatar użytkownika
ewana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2020 07:23
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Post autor: ewana »

Dzień dobry w pierwszy dzień wiosny kalendarzowej :) Trochę chłodno ,słoneczko za chmurami,ale nie nic nie pada.Ysy dzięki za odrobinę uśmiechu ,jak się tylko pojawiasz :D Zbyszku ,kawka w towarzystwie zawsze lepiej smakuje :) Marzena spaceruje z pieskiem i to gdzie :o Nic Gienia nie pisze :?: Pozdrawiam całą paczkę :kwiat:
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Ewana Gienia żyje i dobrze się ma. Wczoraj była na dłuższym spacerze, bo doszła do Hiltona, a od jej sanatorium to będzie ok.2.5 km w jedną stronę, a jeszcze plaża, to trochę jest. Chodzi sama, bo takie czasy, a mnie nie ma, bo bym na pewno jej towarzyszył, to tak bez towarzystwa wiecie jak się chodzi.
Marzenka nawet jak by jej się nie chciało, to z pieskiem na spacer musi wyjść. :lol: Wiem coś o tym, bo miałem pieska.
Kawę w Waszym towarzystwie, to jestem w stanie drugą wypić. :kwiat:
Gość

Post autor: Gość »

Cześć Paczuszko. Bardzo się cieszę, że wyjazdy doszły do skutku. Widzę Zbyszku, że wirus łagodnie Cię potraktował i dobrze. Wczoraj zmarł ojciec koleżanki córki...45 lat, teoretycznie bez dolegliwości, oddana krew nie pomogła
Nic to...trzeba przetrwać i patrzeć kiedy ciemne chmury zostawią nam tylko błękitne niebo.
Bardzo, bardzo liczę na planowane krótkie wypady, chwila oddechu od codzienności potrzebna jak nigdy wcześniej.
Ogródek czeka na swoją Panią a pogoda zmienna jak... kobieta.
Trzymajcie się ciepło.
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Wiatm :)
No Genia to nie jest aż taka impreziwiczka :lol: :lol: ...chodzi sobie dziewczyna brzegiem morza 8-) dlatego jej tutaj nie ma.
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

:lol: :lol: Aż do skutku 8-)
Ysy jesteś SUPER!!!
To ładnie się bawicie beze mnie :lol:
Gieniu, czy to prawda, że wieczorem pod Twoim balkonem dwóch Panów najpierw śpiewało, a później jeszcze tańczyli że sobą ;) :lol: :lol: , coś znajoma wspomniała, że pomimo pandemii ludziom poczucia humoru nie brakuje, a na wyjazdach podobno jeszcze bardziej się rozluźniają :lol:
Miłej zabawy życzę, a na razie idę powalczyć z przyjemnościami sobotnimi :oops: :serce:
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

Albo to Geniusz albo Szaleniec ❓😀 :shock:
Mowa o Ojcu Założycielu tego tematu 😎
Dobry obyczaj forumowy nakazuje wyrazić uznanie i podziękować, co niniejszym czynię 👍 :D
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Majka na razie nic mi nie dolega i oby tak zostało, Może uda mi się wyjechać do Kołobrzegu do 2 kwietnia, to jeszcze się podkuruje klimatem morskim. :)
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 254 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

Oj Ysy Ysy :lol: wlasnie sie dowiedzialam o fotkach :lol: O :o. lubie rozrabiac, ale nie az tak :lol: :lol: wlasnie wrocilam z popoludnoiwego spacerku , pogoda dzisiaj juz spoko , bo wczoraj rzucalo niezle piaskiem :? Pozdrawiam Wszystkich :serce:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 254 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

Troche Was poczytalam :lol: :lol: za chwile na kolacje , a potem moze jeszcze nad morze 8-) ludzie chodzą bez masek calymi grupami , ja tam wybieram ustronne miejsca, czy to sama czy z kims, przynajmniej wiem z Kim oddycham tym samym powietrzem ;)
ODPOWIEDZ