Świnoujście "Swiatowid"

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Gosia43
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2012 11:15

Re: Świnoujście "Swiatowid"

Post autor: Gosia43 »

Dzień wcześniej chyba nie da rady bo w tym samym dniu kończy się wcześniejszy turnus...dzwoniłam ale nikt nie odbiera....na pewno dostaniecie bo tak jest w każdym uzdrowisku...najpierw małżonkowie potem reszta co do pokoi 2 ob.... ;) mnie co dadzą to będzie ;) będę spacerować i jod wdychać ;) znalazłam za to fotki i opinie ;) myślę że będzie super i do morza blisko...zachody słońca ....już nie mogę się doczekać ;) tylko by nie padało ;) to będzie super wypoczynek i relaks dla zdrowia....miłego wieczoru
Gosia43
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

maluszek :) Dodzwoniłam się dziś więc ta....Pokoje są nie wszystkie z balkonami....czajnik na korytarzu ...można wypożyczyć odpłatnie 1 zł. za dobę...telewizor na turnus 84 zł...ręcznik jeden ...sztuce i szklanki są w pokoju...wyżywienie na miejscu... zabiegi częściowe z budynku na inne dochodzi się do Rusałka...doba zaczyna się od 14 godz. a kończy o 11 godz. Ale lekarz i pielęgniarka są od 08 godz....to tyle co się dowiedziałam....obejrzałam sobie Świnoujście na wirtualnym spacerze no i bardzo mi się podoba....miłego dnia choć deszczyk u mnie pada ;) ;) ;)
Awatar użytkownika
maluszek
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 mar 2015 10:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: maluszek »

Wielkie dzięki za info. Ja też pooglądałam sobie sanatorium z wszystkich stron (na wirtualnym spacerze). Znalazłam że stołówka wychodzi bezpośrednio na promenadę. Powinno być super. Wyślę Ci mój prywatny nr telefonu na PW to będziemy w kontakcie jak będziesz na miejscu. Zawsze dobrze mieć bezpośrednio wtyki. Miłego wypoczynku. :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Gosia43
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

maluszek :) nie ma sprawy ;) będą wieczorne spawozdania :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ