Szczawnica 1 lutego 2015 r.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Juup30
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 31 paź 2014 20:56
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Szczawnica 1 lutego 2015 r.

Post autor: Juup30 »

nina55 pisze:witam serdecznie. Jak zdrowie i okoliczności pozwolą to spotkamy się ja 1 lutego 2015 r. w Papierniku.
Pozdrawiam
Nina skąd jedziesz jaką trasą
nina55
Na forum od: 14 gru 2014 05:28
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: nina55 »

Witaj,
Jadę z Gór Świętokrzyskich. Prawdopodobnie autobusem bezpośrednim z Radomia do Szczawnicy.
Ja mam ponad 300 km. Ty znacznie mniej i więcej połączeń. mój e-mail: [email]
Nina
Ostatnio zmieniony 03 maja 2018 22:20 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto email
monia0410
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 sty 2013 12:37
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: monia0410 »

Witam,obecnie jestem w Papierniku,jest ślisko,ale dajemy radę.jest fajne podejście od parku,więc raczej tam chodzimy,a i bliżej jest do budynku.Dobrze karmią,zabiegi wg.mnie są na poziomie,ale niestety niektóre znajdują się w innym budynku.Jest wymuszony spacer,ale nikomu krzywda się nie dzieje.Są organizowane wycieczki ale można też we wlasnym zakresie dużo pozwiedzać.Jeszcze u nas jest zima,łącznie ze śniegiem......nic tylko przyjeżdżać
Awatar użytkownika
+alicja+
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 sty 2015 00:03
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4
Podziękowano: 1 raz

Post autor: +alicja+ »

parę lat temu byłam w Szczawnicy w Papierniku, okolice piękne,tym bardziej,że byłam w sierpniu.
na zabiegi do innych ośrodków trzeba było chodzić ale to na plus, zimą gorzej.
warunki mieszkaniowe nie za przyjemne, ale minęło sporo czasu więc na pewno sa zmiany...

pozdrawiam, miłego wypoczynku :D
ODPOWIEDZ