Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Zazdroszczę Wam . W Ustoniu nie będzie się nudzić.Uzdrowisko oferuje bardzo bogatą ofertę zabiegową,jak i kulturową. Jest spory wybór wycieczek. W pobliżu kościół,kino ,basen, w Kosie udane dansingi . pozdrawiam
Jurand 40 -nie ironizuj -to co napisałam wyczytałam tu na forum jeszcze latem.Były tam jakieś komplikacje w sprawach finansowych.Nie wiem na czym to polegało,ale tak było.Może to tylko czasowe i obecnie już grają.
Pierwszy raz słyszę Kos bez baletów? Niemożliwe..... to w Narcyzie nie ma dansingów .
Blisko też jest Klub Kuracjusza,ale tam bardzo tłoczno. Obok także Wilga i Elektron...wszędzie grają ,w soboty i niedziele muzyka na żywo .
Niestety w Kosie nie grają.a to wielka szkoda z tego ci się orintuję,za drogo chcą za wynajem i nie ma chętnych,a szkoda ,bo bawiło się tam świetnie. Ale w poblizu jest Wilga,a tam muzyka na żywo