Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No właśnie. Na mapkach na stronie ZUS-u są tylko miejscowości i to i tak ubiegłoroczne. Nie ma nazw ośrodków, a szkoda. Osobiście wolałabym trochę poczytać. Suzen, jak to robiłaś. Wydzwaniałaś do wszystkich ośrodków, pytając o to, czy mają turnusy ZUS czy szukałaś najpierw w necie? W ubiegłym roku byłam w ZNP Ciechocinek, ale w tym roku na ich stronie nie ma już żadnej informacji o.turnusach ZUS
Niestety, taką rehabilitację jaką tam oferują mam w miejscu zamieszkania i nie muszę w tym okresie korzystać ze zwolnienia bądź brać urlopu. Z tego co pisali kuracjusze na basen dowożą kilkanaście kilometrów. Jak każdy z nas, kuracjusz który decyduje się na wyjazd to ma nadzieją na takie zabiegi jak np. cudowna borowinka, siarka bądź inne kąpiele, gimnastykę w basenie i inne.
emik pisze:No właśnie. Na mapkach na stronie ZUS-u są tylko miejscowości i to i tak ubiegłoroczne. Nie ma nazw ośrodków, a szkoda. Osobiście wolałabym trochę poczytać. Suzen, jak to robiłaś. Wydzwaniałaś do wszystkich ośrodków, pytając o to, czy mają turnusy ZUS czy szukałaś najpierw w necie? W ubiegłym roku byłam w ZNP Ciechocinek, ale w tym roku na ich stronie nie ma już żadnej informacji o.turnusach ZUS
Emik
Ja nie miałam możliwości wyboru miejscowości.Z mapki wiedziałam dokąd kierują na konkretne schorzenie.
Szukałam info w internecie,ludzie na forum piszą o ośrodkach,które maja podpisaną umowę z ZUS-to też źródło wiedzy.
Jak miałam konkretne skierowanie wtedy dzwoniłam do sanatorium i pytałam o przebieg rehabilitacji.