Jedna-dwie minutki i byłam na parkiecie
Iwonicz
- Atja
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 sty 2014 18:58
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 13
- Podziękował: 1 raz
Re: Iwonicz
Jedna-dwie minutki i byłam na parkiecie
-
wojtek11
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 14 gru 2012 14:45
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 15
-
basiunia1974
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 06 sty 2015 16:49
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 0
-
basiunia1974

Dzikuje za odpowiedz basiap)))) tak jesli masz 40 to e tym samym wieku ,,tylko ze ja jade 1 raz i mam lekkiego stracha ,,pozdrawiambasiap pisze:Ja Ci kochana zazdroszczę...zimą co prawda w Iwoniczu nie bylam,ale i tak sądzę ,że będziesz zadowolona. Chyba jesteśmy w podobnym wieku okolo 40powinno Ci się podobać...ja tam będe w lipcu
Dużo zdrowka
-
basiunia1974

Dziękuje za dokładne opisanie Iwonicza ,,hotelu Klimat ,,bardzo duzo mi dała Pana odpowiedz ,,pozdrawiam ))))))))))Dziadek Zbyszek pisze:"basiunia" tak jak napisała Ci "grudzień" - Położony w samym centrum Zdroju."Klimat" to hotel (** nigdy nie miał pięciu gwiazdek)
i sanatorium w jednym. Od czerwca ubiegłego roku przyjmuje kuracjuszy z ZUS - u (turnus 50 osób). Standard zakwaterowania dobry.
Tylko cztery pokoje to "trójki" reszta dwuosobowe. Jedynek nie ma. Wszystkie pokoje wyposażone w pełny węzeł sanitarny,
telewizor (płatny 60 PLN od pokoju) oraz balkon. Czajnik dostępny na korytarzu. Żelazko i deska do prasowania są również dostępne.
Posiłki przygotowywane na miejscu podawane są w restauracji hotelowej, która od godziny 18;30 do 22;00 (od wtorku do niedzieli)
oferuje dodatkowy zabieg zwany parkietoterapią. Obsługa muzyczna to DJ (moim zdaniem dość dobry i kontaktowy).
Gabinety lekarza i pielęgniarki na miejscu (24h). Zabiegi z grupy tzw. "suchych" wykonywane na miejscu,
zabiegi "mokre" wykonywane są w zakładzie przyrodoleczniczym (do przejścia ok. 200 m).
Na pytanie "co zabrać na pobyt?", najlepiej odpowiedzą Panieewentualnie lektura
53 stron tematu:
"Co zabrać do sanatorium?" w dziale "Wjeżdżam do sanatorium. Planuję ..."
Wypada jeszcze dodać, że Iwonicz Zdrój to małe, ale urocze i klimatyczne miejsce.
Życzę Ci miłego pobytu, dobrego wypoczynku i udanej (owocnej) kuracji.
-
basiunia1974

Po badaniu przydalo by sie obeznac ,,jak co i gdzie he he pozdrawiam )/ i dziekujeSuzen pisze:W "Klimacie" jest zajefajnie,jeśli lubi kuracjusz tańczyć.Taka ciekawostka...
Na tym samym piętrze jest badanie lekarskie kuracjusza,który przybywa do sanatorium a obok DJ "puszcza" hity.Jest głośno,nie wiem jak przeprowadzona jest rozmowa z lekarzem.Niektórzy ,którzy nie znają realiów...,siedzą przed gabinetem patrzą w lekkim osłupieniu...a może i z radością.
Doskonale widać tańczących i vice versa.
Po badaniu można od razu iść "w tany".
Od gabinetu lekarskiego jest przejście korytarzykiem na salę dancingową.
Dj bardzo miły ,wita i ochoczo zaprasza do wejścia na parkiet.