Witaj BuniaBunia pisze:Witaj Alicja Jed![]()
cała nadzieja że Kieszonkowy Dziadek po powrocie napisze najbardziej aktualne inf.
Ja byłam w Argentyt listopad/grudzień, przyjęcia naprawdę uciążliwe,ale miało się to zmienić od 5 stycznia.
Co zabrać do sanatorium-masz cały dział - poczytajJa mieszkałam w pokoju 2 os z balkonem,z czajnikiem w pokoju,dzięki pani pokojowej
,w budynku głównym,to najlepsze rozwiązanie-i o taki pokój proś. Jeżeli bardzo tobie zależy na pokoju 1 osobowym -są tylko musisz być bardzo stanowcza.Kierowniczka recepcji ,duża kobieta,ciemne włosy bardzo niesympatyczna-ale się nie poddawaj-grzecznie a,będzie tak jak chcesz.Przyjazd dzień wcześniej możliwy,jak mają pokoje wolne przyjmą - przez tel. informują że nie-tak było w moim przypadku.Jak nie ma pokoju w san.obok sanatorium prywatne kwatery -jest gdzie przenocować.
Kawiarnie dwie jedna czynna do 16,druga od 16 - w niej wieczorki taneczne do 23 w Dąbkach w każdym sanatorium tańce do 23,jak się mieszka w budynku głównym nie mam problemu z powrotem do pokoju -po cichutku.
Polecam wieczorki taneczne w Dukacie - pyszne domowe ciasto,pyszne soki z warzyw,tańce w Hutmenie![]()
Dąbki maleńka miejscowość,cudne świeże powietrze,piękna plaża,-wspaniała miejscowość na wypoczynek.
Organizowane są wycieczki -na nudę nie ma czasu![]()
Apteka,sklep -Polo-market,inne 2 sklepy spożywcze,
Ja mam do Dąbek 40 km. mieszkam nad morzem,kocham morze z pobytu w Dąbkach jestem bardzo zadowolona![]()
-Tobie z
wspaniałego wypoczynku
![]()
Bardzo chętnie odpowiem na pytania.
Pozdrawiam Bunia
Argentyt Interferie Dąbki
- Alicja Jed
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 30 mar 2016 21:48
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Argentyt Interferie Dąbki
- serendipity
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 17 gru 2011 18:45
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 5
Nie taka droga daleka, jedziesz pkp do Koszalina, a stamtąd busy max do 30min, a co do wstawania na śniadanie, jak będziesz miała miłą/miłe współwspaczki, to zawsze możesz poprosić o przyniesienie śniadania w zamian np. za przyniesienie kolacji, albo coś innego;) Będzie dobrze, zobaczysz.Alicja Jed pisze: Dziękuję - Jesteś Kochana,że odpowiedziałaś na mój post.Jestem przerażona tym wyjazdem.Daleka droga do Dąbek z mojej miejscowości (wielkopolska) No i w ogóle ... Wszystko na komendę... Najgorsze będzie wstawanie rankiemKiedy wszyscy budzą się to ja mam wówczas dobry sen.Myślę,aby coś z tym zrobić.Muszę porozmawiać o tym z moim lekarzem.Pozdrawiam...
- Alicja Jed
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 30 mar 2016 21:48
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 3
Serdecznie pozdrawiam