Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Ave oczywiście że działa ! To jeden z ważniejszych obiektów w Parku Zdrojowym .Repertuar możesz w każdej chwili sprawdzić na stronie internetowej Zdrojowego Teatru Animacji .Ja tam będę wkrótce a Ty ??? czy też się wybierasz ??? Polecam !!
sztani pisze:Zapraszam do odwiedzenia ,nie daleko Cieplic ""Naszego Teatru "" w Michałowicach Obok Jeleniej Góry - Jagniątkowa. Wrażenia pozytywne gwarantowane
[quote="Ave"]Czy w Cieplicach nadal funkcjonuje miejscowy, uzdrowiskowy teatr? Chodzi o ten w parku. Wystawia przedstawienia?
Ave ..nie ma..tylko koncerty latem ....Pozdrawiam.....
Witaj kasiula myślę że z tą datą to taka literówka , bo sierpień 2015 dopiero będzie Ja zapraszam Cię na 20.06.2015 na godzinę 16.00 na spektakl "sPRÓBUJ PRÓBY … czyli prawdziwa bajka o sztuce reżyserii i Czerwonym Kapturku " .Dzisiaj dla dzieci o 16.00 wystawiano "Brzydkie kaczątko ".Pozdrawiam .