duszniki - zdrój "Jan - Kazimierz " pawilon A

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 cze 2014 17:14
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 4

Re: duszniki - zdrój "Jan - Kazimierz " pawilon A

Post autor: ulanie »

... nie rozumiem co dziwnego w opłacie za wycieczkę... :?: sanatorium, czy NFZ nie sponsoruje wycieczek w zamian za zabiegi... jesli o to chodzi.
MaryKate
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 gru 2014 13:40
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 22 razy
Podziękowano: 9 razy

Post autor: MaryKate »

ulanie pisze:... nie rozumiem co dziwnego w opłacie za wycieczkę... :?: sanatorium, czy NFZ nie sponsoruje wycieczek w zamian za zabiegi... jesli o to chodzi.
mnie chodziło o to żeby NFZ mi sponsorował wycieczke tylko o opłate którą pobiera sanatorium dodatkowo z zamian za zgode a wycieczke każdy sobie sam płaci żle mnie zrozumiano
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

gumisiu, pomieszanie z poplątaniem :lol: to twoja prywatna sprawa jak jedziesz na wycieczkę i coś tracisz, np zabiegi :) na ogół wycieczki są w niedzielę, a w ten dzień nie ma zabiegów, a w sobotę dwa lub trzy, ale jeśli zdecydujesz się na wycieczkę, to twoja strata i twoja decyzja, to ty ją wyrażasz, nikt cię nie zmusza przecież.... ja nie widzę problemu w tej kwestii :D dla mnie to nie jest problem i szczerze mówiąc nie spotkałam nikogo, kto by to w taki sposób rozpatrywał tę kwestię... ale kto wie może coś tam i masz rację... w każdym bądź razie moje stanowisko jest jak wyżej, pozdrawiam cię gumisiu :D
Awatar użytkownika
Hana51
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 sty 2015 22:17
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: Hana51 »

Gumisiu :kwiat: myślę że nie dogadane były godziny tzw. przepustki na wycieczkę. Można wyjechać bez problemu, ale jeśli wycieczka trwa dłużej niż 10-12godz. to trudno uzyskać zgodę lekarza na opuszczenie sanatorium. Ale wszystko idzie załatwić, można troszkę ponaciągać. Wiem, bo sama tak miałam. I nic nie płaciłam za opuszczenie sanatorium. Pozdrawim :D
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Gumisiu przepraszam, źle zrozumiałam, Hana mi oczy otworzyła... to już tak źle ze mną :roll: :cry: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Hana51
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 sty 2015 22:17
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: Hana51 »

ulanie pisze:Gumisiu przepraszam, źle zrozumiałam, Hana mi oczy otworzyła... to już tak źle ze mną :roll: :cry: :lol: :lol: :lol:
Oj, tam zaraz żle..... każdemu może się zdażyć , ale gumisia trochę pokrętnie przedstawiła sytuację :kwiat: :D
ODPOWIEDZ