Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
To ja mam jednak dłuższą trasę
Tylko się martwię, bo dopiero wczoraj dostałam wyniki z rezonansu i zastanawiam się czy nie mogą mi cofnąc wyjazdu.
Mam dyskopatię.
Oj ten Iwonicz
Kochany Iwonicz
Serce mi rośnie w piersi jak o nim pomyśle
Dziewczyny życzę wam dobrych zabiegów , fantastycznych przyjaciół, pięknej pogody oraz aury
Agnes nie ma sprawy ...z tymi tańcami jak Ty przyjedziesz to ja może się juz troche rozruszam ha ha bo trochę mi się kosci zastały ale będziemy próbować