Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Miałam okazję poznać miłych i sympatycznych ludzi,nadających na tych samych falach.Co miłe,niestety szybko kończy się ...
Życie jest życiem,nie zawsze jest możliwość ,aby spotkać się z nimi ponownie.
Może dopaść nas melancholia czy nostalgia... Jednak zostają miłe wspomnienia i to jest najważniejsze.
To prawda, że za każdym razem, gdy żegnam się z ludźmi, z którymi spędzałam czas i miejscem w którym byłam, to ryczę.... z żalu, że już koniec i nigdy się nie powtórzy.......i przez parę następnych dni nie mogę się pozbierać. Ale nigdy nie oddałabym tych chwil i przeżyć ....nawet za cenę takiej tęsknoty
przecież wspomnienia są naszym emocjonalnym skarbem...
Biedroneczko czuję to samo do Ty Łzy leją mi się z oczu przy każdym rozstaniu z ludkami, z którymi przeżyłam wspaniałe chwile ...Ale kocham te wspólnie spędzone chwile i dziękuję, że pozostały w moim sercu te cudowne wspomnienia Biedroneczko - kropeczko chyba nadajemy na tych samych falach
Dziewczyny, też mam tak samo....Bardzo szybko przywiązuję się do fajnych, serdecznych ludzi, a potem......Lepiej nie mówić. Oczy mam na mokrym miejscu,,,,,,Fontanna łez tryska za każdym razem. A potem, już w domu wspominam, wspominam i też łezkę nie raz uronię.....
Czytając Wasze wpisy dopadła mnie melancholia i ryczę jak bóbr
Przyszło na myśl to co było i co mogłoby być i co ma się odbyć ale beze mnie i .....
Idę spać bo zaryczę się na śmierć
A ja jakoś się idiotycznie zgapiłam i nie wzięłam telefonu od świetnej dziewczyny z Koszalina,którą spotkałam w sanatorium Marta w Połczynie.
I tak sobie myślę,że może ona tu jest ? Znaczy na forum
Zosiu ,2013 wrzesień,siedziałyśmy przy jednym stoliku w stołówce
Jeśli to czytasz odezwij się