22WSZUR Ciechocinek

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
malinazolsztyna
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 07 mar 2016 18:54
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 5

Re: 22WSZUR Ciechocinek

Post autor: malinazolsztyna »

Potwierdzam to co pisali przede mna.Bylam 3 tyg od 28 czerwca 2015.Zabiegi dobre,jedzenie smaczne i okolica ladna.Sosnowy lasek na przeciwko-mozna bylo pochodzic z kijkami.Bylam na diecie lakkostrawnej ale w polowie turnusu zrobili nam szwecki stol i dieta poszla w....sina dal :lol: Wykupilysmy pobyt w nowej czesci hotelowej z czajnikiem,tv i lodoweczka w ladnym pokoju z duzym balkonem.Bardzo milo wspominam pobyt ale juz nie pojade tam.Meczyl mnie bardzo tlum.Na ulicach, w parku,pod tezniami!! wszedzie trzeba bylo sie przeciskac. Za gwarno, za duzo samochodow i smrodu spalin.Jednokierunkowe ulice i to ciagle krazenie :? po nich....
MagdaWielkopolska
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 01 cze 2016 15:49
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: MagdaWielkopolska »

Witajcie, przebywałam w tym obiekcie w 2011 roku. Pomimo że mieszkałam w starej części, bardzo sobie chwalę pobyt.Czajnik bezprzewodowy był wtedy na korytarzu - problemu z tym nie było, bo ludzie sie integrowali w oczekiwaniu na wrzątek :-) :-)
Miałam rehabilitację indywidualna (bardzo fajna fizjoterapeutka Pani Ola nie opuszczała nawet na krok), do tego kriokomora, ultradźwięki, masaż. Dużym plusem był też basen na miejscu. Jedzenie też bardzo dobre (byłam na diecie Coro 1500 kcal). Cała obsługa ośrodka bardzo pomocna i miła. Te 28 dni minęło zdecydowanie za szybko...A najważniejsze w tym wszystkim było wspaniałe towarzystwo
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 65 razy

Post autor: Suzen »

MagdaWielkopolska pisze: Te 28 dni minęło zdecydowanie za szybko...A najważniejsze w tym wszystkim było wspaniałe towarzystwo
To wspaniałe towarzystwo... to połowa udanego sanatoryjnego turnusu.
Zapewne przy wesołej i zgranej grupie nie sposób narzekać,a i rehabilitacja przebiega pomyślniej. 8-)
A w Ciechocinku nie sposób się nudzić. :)
Awatar użytkownika
Celinka52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 maja 2016 14:26
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Celinka52 »

Suzen pisze:
MagdaWielkopolska pisze: Te 28 dni minęło zdecydowanie za szybko...A najważniejsze w tym wszystkim było wspaniałe towarzystwo
To wspaniałe towarzystwo... to połowa udanego sanatoryjnego turnusu.
Zapewne przy wesołej i zgranej grupie nie sposób narzekać,a i rehabilitacja przebiega pomyślniej. 8-)
A w Ciechocinku nie sposób się nudzić. :)
Dzieki Suzen, za to, że napisałaś, iz w Ciechocinku nie mozna się nudzić, jadę tam 20 lipca. Wprawdzie inny obiekt, jednakże ten sam ciech. :kwiat:
ODPOWIEDZ