Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Maria K pisze:Pokoje jednoosobowe mnie nigdy nie interesowały,zawsze wolałam dwójki,jestem osobą raczej lubiącą towarzystwo.
Ja baaaardzo lubię towarzystwo,ale nie wyobrażam sobie mieszkania z kimś w pokoju....jak widać nie ma to jedno nic do drugiego
Przed 6 rano już też są ludzie,bo dużo osób przyjeżdża nocnym pociągiem.Życzę byś jak najmniej odczuła koszmar przyjęcia w tym sanatorium.
Sopot Helios nieźle sobie z tym radzi.Recepcja daje kartkę z numerkiem i przyjęcia później są według kolejności.Można w międzyczasie wyjść na śniadanie,wypić kawę.
Nigdy nie miałam problemu z dogadaniem się z drugą osobą,chociaż różnie może być.Tym razem jadę z mężem więc nie mam raczej wyboru ,i tak nas przydzielą razem.Gdzieś czytałam że pierwszy autobus z Wawy przyjeżdża właśnie o 6,a trzy pociągi z różnych stron o 6,30,ale nie sprawdzałam tego jeszcze.W razie co to postawie męża w kolejce ,a ja wyskoczę na kawkę lub nad morzę na ranny spacer i przywitanie ,nie byłam już dwa lata nad morzem. Nie mogę się już doczekać,chyba nic mi nie zepsuje tej przyjemności.
Mario w tym sanatorium byłam w lutym br. i po raz kolejny na tym forum oswiadczam ,że jestem ogólnie bardzo zadowolona. Fakt proces przyjęcia do sanatorium budzi wiele zastrzeżeń ale sam pobyt jest super. Przyjecie odbywa sie długo i męcząco , wpływ na to ma i zla organizacja personelu i stosunek kuracjuszy. Pobyt rozpoczyna sie od godz. 14 ale zdecydowana wiekszośc przyjeżdża juz o godz 6.00 a najwiecej o ok 9.00 i wszyscy chcą być przyjęci już- natychmiast. Jeżeli jedziesz z mężem pokój dwuosobowy otrzymasz napewno, bo takowe są . Jeżeli zdecydujesz sie na wyższe piętro to nawet z cudownym widokiem na morze ale niestety bez słoneczka Zabiegi wszystkie na miejscu, stolówka też, jedzenie smaczne i wystarczająco. Trwający remont mial byc ukończony w maju, czy jest nie wiem. Mario miłego pobytu i cudownej kuracji!!!!!!
Dzięki Anka_K za pocieszenie,przyjęcie przetrwam,przeważnie wszędzie trzeba czekać.Ważne że wszystko inne jest w porządku .Pokój z widokiem na morze to moje marzenie,słoneczka za dużo nie muszę mieć wystarczy mi na zewnątrz.Najważniejsze są zabiegi i atmosfera,stosunek personelu do kuracjuszy.Mam nadzieje że pobyt będzie bardzo udany ,mam takie nastawienie że inaczej nie może być.Jeszcze tylko dwa tygodnie i wszystko będę opisywać.Pozdrawiam.
Te od strony morza (północnej) są nieco mniejsze.Najlepsze są szczytowe po lewej stronie patrząc od podwórka.Wtedy masz widok i na kawałek morza i na port jachtowy i port rybacki....a i jeszcze słońce.
Dzięki felice za podpowiedzi,wszystko sobie skrzętnie notuje,żebym wiedziała o co prosić jak zajadę na miejsce.Wiesz może czy internet dobrze tam działa.