Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
..a ja lubię biała kiełbaskę surową okręconą boczkiem i upieczoną na grilu a póżniej wyrzuty sumienia ...
Adelciu wszystko się znajdzie oprócz tych pomarańczy w butelusi
Och wspomniał mi się pożegnalny grill na ostatnim pobycie ...., bigosik z kociołka , żurek , boczuś , kiełbaski , szaszłyczki , kaszaneczka , karkóweczka , warzywka z grila i masa sałatek , och .....wyłączyłam myślenie o wadze [ obrazek zewnętrzny ][ obrazek zewnętrzny ] .....a teraz leje deszcz i o grillu można tylko pomarzyć
eluunia pisze:..a ja lubię biała kiełbaskę surową okręconą boczkiem i upieczoną na grilu a póżniej wyrzuty sumienia ...
Adelciu wszystko się znajdzie oprócz tych pomarańczy w butelusi