Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Smutna Wigilia ,wywołałeś we mnie wiele wspomnień z Wigilii 12 lat temu Trzymaj się Sztani i bądź przy niej to chyba najwięcej ile możesz zrobić ..po prostu bądź
Sam cale Święta przeleżałem z temp.39,4 st. c .Zapalenie nerek i dróg moczowych ale przy takich życzeniach zdrowia jest już lepiej. Siostrze wstawiono stymulator jest na pooperacyjnym stan dalej poważny.Pozdrawiam Kochani .
Witam,dopiero teraz dojrzałem temat-Stasiu trzymaj się mocno bo wszystko jest do przeżycia będąc w Ustroniu na jednym ze spacerów przechodziłem koło Śląskiego Centrum Kardiologicznego- nie wiem na jakich zasadach tam przyjmują-ale warto spróbować Pozdrawiam Serdecznie i Wytrwałości w dochodzenia do Zdrowia-Tobie jak i Siostrze Życzę-Dacie RADĘ