Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Jest to jakaś alternatywa, ale mam pytanie:
Czy te informacje to takie z netu czy byłaś tam osobiście na turnusie.
Wydaje mi się, że to straszna dziura, ale może się mylę??
W każdym razie dziękuję ponieważ cenowo faktycznie nie jest drogo.
Sinobrody może coś w Beskidach Praktycznie w wiekszości sanatori w Ustroniu są organizowane turnusy rechabilitacyjne . Masz Równicę , Malwę , Magnolię , Różę , Tulipan uff.....i jeszcze wiele innych . Ceny tak naprawdę zależne od sezonu i pokoju w którym zamieszkasz , wiadomo jedynki drożej ale jest to często różnica 100-200 pln . Często trafiają się fajne promocje np. jesienią była promocja 8 dni za 820 ,- z 20 zabiegami w pokoju 2 osobowym z trzema posiłkami .Tak że trzeba dowiadywać się na bieżąco u żródła . Również w pobliskiej Wiśle też znajdują się ośrodki prowadzące pobyty z rechabilitacją .Piękne są Beskidy
Sinobrody !Ja jadę w maju do Zakopanego PENSJONAT hALNY 1400 ZŁ turnus dwutygodniowy,jeżeli chcesz jedynkę dopłacasz 130 zl.Prawie w centrum miasta 5 min.od krupuwek.Poczytałam opinie i wydaje mi sie ,ze będzie ok.Wejdż na ich stronę albo zadzwon wszystko Ci wyjaśnią.
Smuga wymieniasz dużo ośrodków w Ustroniu. Sądzę,że przynajmniej w większości je znasz, ale które wg Twojej oceny uważasz za najlepsze (warunki i zabiegi) ? Może możesz powiedzieć coś więcej o Muflonie w Ustroniu ? Ja wypatrzyłam tam turnus reh. we wrześniu przyszłego roku 1700 zł za pokój 1 -os. Warunki wydają się świetne. Ceny podaje na razie ZURiS Zawiercie u nich na stronie jeszcze 2015 r. A może taka informacja zainteresowałaby również Sinobrodego ? A może inni znają to miejsce ?
Pozdrawiam serdecznie
Witam Forumowiczów
ze znalezieniem fajnego 2-tygodniowego turnusu rehabilitacyjnego dla jednej osoby w cenie do 2 tys zł nie ma żadnego problemu.
Jeśli dobrze poszukamy to w tej cenie znajdziemy turnus dla dwóch osób z pełnym wyżywieniem i zabiegami nawet w wakacje.
Byłem na takim turnusie w sierpniu, więc polecam i pozdrawiam
Zosia pisze:Smuga wymieniasz dużo ośrodków w Ustroniu. Sądzę,że przynajmniej w większości je znasz, ale które wg Twojej oceny uważasz za najlepsze (warunki i zabiegi) ? Może możesz powiedzieć coś więcej o Muflonie w Ustroniu ? Ja wypatrzyłam tam turnus reh. we wrześniu przyszłego roku 1700 zł za pokój 1 -os. Warunki wydają się świetne. Ceny podaje na razie ZURiS Zawiercie u nich na stronie jeszcze 2015 r. A może taka informacja zainteresowałaby również Sinobrodego ? A może inni znają to miejsce ?
Pozdrawiam serdecznie
Zosiu nie sądzę żeby ktoś był we wszystkich tych ośrodkach . W Muflonie nie byłam , ale jest to też jedna z tych piramidek standardem nie odbiegajaca od większości , no może Wilga i Orlik są bardziej na poziomie hotelowym *** . Mogę napisać o Równicy ale to też komercyjnie i z NFZ jedynie .Znajoma zaliczyła rechabilitację w Tulipanie , była zadowolona . Mieszkałam też w Danielu to obok Muflona .Zawsze będę stawiała na Równicę , a to dlatego ze jest tu najbardziej rozbudowana baza zabiegowa , są baseny co dla mnie jest bardzo istotne .....moloch ale przynajmniej wszystko na miejscu i nie trzeba wychodzić na zewnątrz by korzystać z różnorodnej bazy zabiegowej co jest dość ważne w takich porach roku jak jesień , zima . Ustroń mam "prawie za płotem " więc bywam tu również często weekendowo . Myslę że ten Muflon nie będzie zły jeśli masz taką cenę