Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Małgosiu ja jechałam pociągiem z Poznania do Jeleniej Góry...i tam czekały na nas busiki co wiozły nas do Świeradowa...trwało to 2 godziny...
na Twoje pytanie nie potrafię odpowiedzieć...bo nie jechałam PKS ...przykro mi...
W Świeradowie nie ma dworca. Autobus zatrzymuje się w zatoczce na ulicy. Przechodzisz przez ulicę i idziesz w górę do ulicy Zdrojowej. Jak dojdziesz do Zdrojowej kierujesz się w prawo i idziesz tak długo , aż dochodzisz do Biedronki. Ulicą między Biedronką idziesz do góry i po prawej stronie masz Wacława. Możesz też dalej iść Zdrojową i też dojdziesz. Od przystanku to będzie jakieś 1,5 do 2 km
Małgosiu taksówki są ale nie wiem czy tak stoją na postoju...ale się nie martw...tam jest takich pełno co wyłapują kuracjuszy z pociągu czy z dworca i oferują podwózkę....pozdrawiam i głowa do góry....
Takie kursy to dla nich zarobek w takim miasteczku...oni wiedzą kiedy sie turnus zmienia i czekają na okazję
Witaj Małgosiu, co prawda w Świeradowie byłam dwa lata temu i wiem że od tamtego czasu dużo się zmieniło ale nie sądzę żeby tak ktoś kogoś "wyłapywał". Co do dworca to zapytaj kierowcę autobusu gdzie ma przystanek końcowy. Tak jak pisał Cekaj autobus zatrzymuje się przy ulicy w zatoczce ale końcowy miał trochę dalej a stamtąd do Wacława jest bardzo blisko. Bo wychodzisz z tego placu skręcasz w prawo i kawałek pod górkę. Co do ręczników też nie jestem przekonana czy naprawdę nie ma. Najlepiej zadzwonić i się upewnić. Poza tym miasteczko jest bardzo piękne i sporo wokół szlaków turystycznych. Na pewno nie będziesz się nudzić. Pozdrawiam cieplutko
Na nic innego nie liczę jak na to ,ze nie będzie to czas stracony na rozczarowania jakiekolwiek . Kocham góry ,lubię ludzi to nie będzie źle ))
Taką mam nadzieję ..
Małgosiu jak mogę coś doradzać to na skierowaniu Masz nr do Wacława...zadzwoń o pokoje,zapytaj o ręczniki..I jak wrócisz to podziel się opinią wiem że parkingu nie ma basenu też w Wacławie nie ma wi fi nie zawsze działa...to są takie szczegóły Z zeszłego roku (2015)R...dziękuje
Mało teraz ludzi jedzie do Wacława i wiadomości są strzępkowe
witam - pod wzgledem rozrywki to co bylo 3 lata temu a w tamtym roku to tragedia polowa lokali pozbawiona tancow ale w sumie liczy sie dobre towarzystwo pogoda i nastroj - milego pobytu bo miejscowosc naprawde ladna