Pozdrawiam.
KOGA II KUDOWA ZDRÓJ
- Betina71
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 05 lut 2016 08:03
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Re: KOGA II KUDOWA ZDRÓJ
Pozdrawiam.
- Betina71
- Super Kuracjusz

Jeśli jest jeszcze coś co chciałbyś wiedzieć pytaj smiało.Odpowiem.Pozdrawiam Beata z Katowic.
Betina71
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Betina ,to byłyście jak Księżniczki.Pewnie pełna adoracja ze strony panów.Betina71 pisze:Na moim turnusie byli sami mężczyźni,a tylko 6 kobiet.
A jakie wrażenia wywarła na Tobie Kudowa jako uzdrowisko,miejsce wypoczynku?
-
Bietka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 kwie 2010 21:52
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 14
- Betina71
- Super Kuracjusz

Nie bardzo byłyśmy jak księżniczki ha ha bo Panowie byli zajęci sobą i swoimi sprawami hi hi i nawet nie mieli ochoty z nami chodzić na parkietoterapię do Raju,Piekiełka czy Kosmicznej.Suzen pisze:Betina ,to byłyście jak Księżniczki.Pewnie pełna adoracja ze strony panów.Betina71 pisze:Na moim turnusie byli sami mężczyźni,a tylko 6 kobiet.![]()
A jakie wrażenia wywarła na Tobie Kudowa jako uzdrowisko,miejsce wypoczynku?
Kudowę już znałam wcześniej z lepszej strony bo w tej chwili nie była to dobra pora...dopiero wiosna zaczęła się budzić w Parku,kwiaty sadzili itp.Wypoczęłam jednak sobie z dala od miejskiego zgiełku i problemów.Uważam,że Polanica Zdrój jest ładniejsza.
- Betina71
- Super Kuracjusz

Całkowicie zgadzam się z Tobą w temacie wyżywienia...powiem więcej...racje żywnościowe nie odpowiadały normom obowiązującym np.6 dkg mięsa dla dorosłego heh...dla przedszkolaka jest 10 więc masakra....plasterek szynki czy sera przez który widać było Kudowe ha ha.Lepsze jedzenie serwują w szpitaluBietka pisze:Byłam w Zameczku w Kudowie . Warunki super, Kudowa piękna, zabiegi dobre tylko jedzenie okropne z Polonii catering, najgorsze jakie miałam do tej pory .Koga skromniejsza trochę na górce ale kameralna i wszyscy się tam znali nie to co w Polonii i luksusowym Zameczku(SPA).Był to w upalnym czerwcu/lipcu.
KOGA sympatyczna,kameralna i wszyscy się tam znaliśmy. Zawsze są jakieś plusy i minusy ale ogólnie to jestem zadowolona.
Jestem w szokuBetina71 pisze: Nie bardzo byłyśmy jak księżniczki ha ha bo Panowie byli zajęci sobą i swoimi sprawami hi hi i nawet nie mieli ochoty z nami chodzić na parkietoterapię do Raju,Piekiełka czy Kosmicznej.
- Betina71
- Super Kuracjusz

Nie zawiedli Panowie z innych sanatoriów. a nasi głównie zajęci byli " podnoszeniem ciężarów"Suzen pisze:Jestem w szokuBetina71 pisze: Nie bardzo byłyśmy jak księżniczki ha ha bo Panowie byli zajęci sobą i swoimi sprawami hi hi i nawet nie mieli ochoty z nami chodzić na parkietoterapię do Raju,Piekiełka czy Kosmicznej..Nie znalazła się żadna osoba płci męskiej chętna na tańce.A to łobuzy...
Pewnie z innych sanatoriów było dancingowe męskie towarzystwo.
![]()
- Betina71
- Super Kuracjusz

Nie było zle bo i same potrafiłyśmy się bawić a i z innych sanatoriów Panowie potrafili całkiem dobrze się bawić i tańczyćmaria123 pisze:A to miałyście przechlapane