ja mogę napisać na bieżąco - byłam w styczniu tego roku. Warunki takie sobie, w styczniu było zimno więc ludzie marzli w niedogrzanych pokojach. W marcu pewnie będzie lepiej. Baza zabiegowa dobra, z jedzeniem gorzej. W pokojach w miarę czysto. Turnus z ZUS na 80-ciu kuracjuszy więc sanatorium musi przygotować 6 jedynek. Jeśli Ci zależy i w miarę wcześnie zadzwonisz to się załapiesz - Inowrocław jako jeden z nielicznych rezerwuje jedynki na podstawie kolejności zgłoszeń. A poza tym dużo zależy od tego na jakich kuracjuszy trafisz.roksa59 pisze:Witam... czy ktoś może coś napisać, tak na bieżąco o tym sanatorium...wyjeżdżam 17 marca 2016r. Skierowanie z Zus-u....
Personel zabiegowy przyjazny, panie pielęgniarki w większości też. Nie ma jakiegoś wojskowego rygoru. W budynku usługi kosmetyczne, trochę odnowy (sauna, natryski, joga, grota solna) niby z ZUS-u dokupywać nie wolno ale można się dogadać. No i w marcu może już termy będą czynne bo zimą niestety nie były a szkoda. Biblioteka na miejscu, jakieś tam potańcówki też znajdziesz jak będziesz chciała.