wojewódzki szpital w Zakopanym

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
niekiepska2014
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 08 maja 2014 08:59
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 7

Re: wojewódzki szpital w Zakopanym

Post autor: niekiepska2014 »

Krzysiek23
chcesz więcej info o wojewódzkim szpitalu w Zakopanym, jak pisałam ja miałam pokój z łazienką ,ale takich pokoi jest bardzo mało ,duża większość to łazienka na korytarzu i kolejka do mycia,
zabiegi to w zasadzie rehabilitacja na salach z przyrządami ,gimnastyki ,krio miejscowe i zabiegi prądowe ,czy jakieś okłady
w 2015 oddali basen do ćwiczeń baardzo malutki max 12 osób ,jedzenie jak pisałam słabe ,ale obok stołówki jest malutki sklepik gdzie można dokupić np.kanapkę owoce czy pomidora ,czynny chyba 2 godz.w trakcie śniadania.

Na zewnątrz jest trochę sklepów ,gdzie można zrobić zaopatrzenie ,oczywiście wszystko dobrze dla osób swobodnie poruszających się ponieważ szpital znajduje się powyżej ,na wzniesieniu .
jeżeli będą jakieś pytania służę pomocą. :)
krzysiek23
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2013 12:12
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 21

Re: wojewódzki szpital w Zakopanym

Post autor: krzysiek23 »

WITAM JAK WIDZICIE WRÓCIŁEM !!!! pOJECHAŁEM ZOBACZYŁEM I NIE ZOSTAŁEM TAM NAWET CHWILI!!! TEN SZPITAL TO 19 WIEK. LÓZKASZPITALNE ZABIEGI DNO SMRÓD NA SALI ĆICZY 20 OSÓB JEDNOCZESNIE. MIAŁY BYĆ POKOJE DLA KOMERCJI ALE DYREKCJA ZROBIŁA SOBIE BIURA! nA POCZATKU ROBIĄZEBRANIE ŻE JEST ZAKAZ OPUSZCZANIA SZPITALA I TAKIE TAM BZDURY!!! DZWONIŁEM PRZED WYJAZDEM DO PANI ODDZIAŁOWEJ I OBIECANĄ MIAŁEM JEDYNKE !!! WIECIE JAK TO SIE ZAŁATWIA ! OKAZAŁO SIE JEDNAK ZE TA PANI NIE DOTRZYMAŁA SŁOWA ! PO TYM NIBY REMONCIE OKAZAŁO SIE ŻE Z JEDNEGO PUNKTU PIELĘGNIAREK NA PIĘTRZE ZROBIŁY SIE PO 3. WYJECHAŁEM I JUŻ NIE ZAMIERZAM SKŁADAĆTAM PAPIERÓW JESTEM ROZCZAROWANY . BYŁEM TAM 5 LAT WCZEŚNIEJ BYŁY TAPCZANIKI I MOIM ZDANIEM BYŁA FAJNA ATMOSFERA CZŁOWIEK JEDZIE NA ZABIEGI ALE TEZ ODPOCZYNEK PSYCHICZNY . PERSONEL BARDZO NIE MIŁY NA IZBIE PRZYJĘĆ PANIE PRACUJĄ CHYBA ZA KARE!!! JAK KTOŚ SIE WYBIERA TERAZ NIECH WEZMIE KALOSZE JEST REMONT DROGI I STRASZNE BŁOTO POZDRAWIAM .
ODPOWIEDZ