Ciechocinek GRACJA

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Joanna1981
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 16 gru 2009 14:38

Re: Ciechocinek GRACJA

Post autor: Joanna1981 »

Ja mam turnus od 2 stycznia...I naczytałam się o tym sanatorium.Już 2 raz dostałam tam skierowanie pierwszy raz nie pojechałam ale teraz muszę.Jadę z Zus-u jestem z mazowieckiego ktoś tam może jedzie z Mazowsza?
an.na
Na forum od: 17 sty 2010 17:38

Post autor: an.na »

Witam!
Jadę na turnus zaczynający się od 27 stycznia- mam skierowanie z ZUS. Może jedzie ktoś z okolic Nowego Dworu Maz, Jabłonny,Legionowa?
Trochę mnie przeraża pobyt tam ale cóż..... Jak pan każe tak ja łaże....
Jadę autem więc chętnie kogoś zabiorę
pozdrawiam "forumowiczów-ZUS-owiczów":-)) ale nie tylko
ania
zosieńka
Na forum od: 15 cze 2010 18:17

Post autor: zosieńka »

witam wszystkich,piszę bo mam pytanko czy czasami ktoś się nie wybiera do sanatorium "gracja "w okresie 28,06,2010-19,07,2010.ja dostałam skierowanie z nfz.przyznam ,że wcześniejsze opinie trochę mnie przeraziły,ale myślę że będzie ok.proszę o kontakt osób ,które się tam wybierają w tym czasie.pozdrawiam zosia.
bąbel
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 12 paź 2010 12:34

Post autor: bąbel »

Witam wszystkich potencjalnych kuracjuszy GRACJI. Nie wierzcie proszę tendencyjnym opiniom o poziomie usług tam świadczonych.Prawdopodobnie ktoś się pomylił w ZUS-ie i dał tym malkontentom darmowe skierowanie.Jeżeli ktoś chce się najeść i popić gorzały to nie do GRACJI. Żadna przyjemność dla obsługi wyciągać zwłoki z wanny na zabiegach. Jeżeli po wieczornym mocnym pijaństwie ktoś pójdzie na zabieg np solankę, to murowany trup w wannie. Dlatego lekarze gonią takich kuracjuszy. W GRACJI jest skromnie ale fajnie. Super grzeczny personel, chociaż może mieć gorsze dni szczególnie wtedy, gdy pseudowarszawiacy, których nie stać na komercyjny pobyt w 4-gwiazdkowych sanatoriach wymyślają i piszą głupoty.
Jedźcie i leczcie się. Jak mówią: "piwo jest dla ludzi", a ludzie jak wiemy dzielą się na normalnych i na krawężniki. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Jasiek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 lis 2010 13:09
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: Jasiek</