Dedal w Polańczyku

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Danuta Pietka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 paź 2012 21:29
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 15

Re: Dedal w Polańczyku

Post autor: Danuta Pietka »

Do Krzyśka 23 na pewno będzie bardzo dodrze Polańczyk to magiczne miejsce .W Dedalu jest taki zwyczaj że w dniu urodzin każdy jubilat rano przy śniadaniu dostaje tort z szampanem i życzenia od Dyrekcji i kierownika stołówki.Jest to bardzo miłe :kwiat: :kwiat: :kwiat: Pozdrawiam
krzysiek23
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2013 12:12
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: krzysiek23 »

Tak to miłe ale ja mam urodziny w styczniu wiec nie dostane he he. Ale czytajac wasze posty już chce się jechać a tu jeszcze dwa miesiące.
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 8 razy

Post autor: Princi »

Czytam i to miłe,że w Dedalu nic się nie zmieniło :) gdyby szanowny NFZ powiedział - jutro do Polańczyka to zamykam oczy i jadę .....ale tylko do Dedala :) Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 161 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Princi ja zaraz za Tobą,super sanatorium. No i ten tort plus wino na śniadanie w tle Rysiu Rynkowski...dziś są twoje urodziny.la la la..osobiście doświadczyłam :kwiat:
Bardzo miły gest ...
Awatar użytkownika
Zbigniew- I
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 sie 2013 12:53
Oddział NFZ: Lubelski
Podziękował: 9 razy
Podziękowano: 10 razy

Post autor: Zbigniew- I »

Atina :kwiat: , też miałem urodziny podczas pobytu w Dedalu, a dokładniej, to było nas czworo jednego dnia. Zorganizowaliśmy jedną wspólną imprezę dla wszystkich naszych znajomych.Najwytrwalszych 16 osób dotrwało do trzeciej nad ranem w mojej jedynce :lol: :lol: .
Awatar użytkownika
Adela
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 12 lip 2014 15:10
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Adela »

Princi :kwiat: Atinko :kwiat: Zbyszku :kwiat: wcale nie chciałam w góry, ale z wami :kwiat: do tego Dedala.................biegusiem :serce: :kwiat: :D
hala5102
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 kwie 2014 15:59
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: hala5102 »

No, to super! Jestem MEGA zadowolona, że wybrałam sobie to sanatorium. Jadę prywatnie w sierpniu na 20 dni, właśnie z uwagi na kriokomorę, którą chcę sobie zafundować. Dodatkowo przydałaby mi się też piękna pogoda! :) A co do pokoi z balkonami, to chyba nie wszystkie mają balkony, bo pani, która rezerwowała mi jedynkę wspomniała, że nie ma już z balkonem. Ale mnie to nie przeszkadza. W końcu i tak nie będę siedzieć na balkonie, a raczej zwiedzać miejscowość i okolice. Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów.
Awatar użytkownika
Zbigniew- I
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 sie 2013 12:53
Oddział NFZ: Lubelski
Podziękował: 9 razy
Podziękowano: 10 razy

Post autor: Zbigniew- I »

hala5102 :kwiat: . Nie spotkałem w Dedalu pokoju bez balkonu, byłem w kilku. Są nawet narożne, zazwyczaj czwórki, z dwoma balkonami.
Adela :kwiat: , widzę, że lubisz towarzystwo i imprezy. Masz u mnie duży plus na ścianę. :lol:
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 8 razy

Post autor: Princi »

Ja też nie kojarzę żeby nie było pokoi bez balkonów.......a może bywałam tylko w tych z balkonami :roll: :?: szczególnie jeden przypadł nam do gustu ......narożny od ulicy......czasem korzystaliśmy z dobroci gospodarza tam mieszkającego przy późniejszych powrotach z parkietoterapi ;) :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Adela
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 12 lip 2014 15:10
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Adela »

O matko i córko Princi :shock: :? po balkonie :o
Zbyszku :lol: :lol: za Princi nie trafiam :lol: :lol:
ODPOWIEDZ