Polańczyk 7.11.2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Re: Polańczyk 7.11.2016

Post autor: zbigniew165 »

Tym, że nikt się nie zgłasza za bardzo się nie przejmuj. Gdy ja jechałem w lipcu zgłosiła się jedna koleżanka ale po przybyciu do sanatorium nie ujawniła się. Wraz z kolegą usiłowaliśmy ustalić tą koleżankę, niestety nam się to nie udało. Skutecznie się zakamuflowała. Próbowałem przez forum, również bez skutku. Po zakończeniu turnusu odezwała się jeszcze raz ale nie chciała podać ,gdzie siedziała na stołówce, w jakim pokoju mieszkała. Nie wiem do dzisiaj czego się obawiała. Tak, że lepiej licz na znajomości zawarte na turnusie w sanatorium. Ja poznałem swojego współlokatora na ławce na dworcu PKS we Wrocławiu w czasie oczekiwania na Neobusa i do dzisiaj dzwonimy do siebie i mamy zamiar wrócic do Polańczyka w przyszłym roku odwiedzić te miejsca, które razem poznaliśmy w czasie pobytu w Solince.Zresztą nasz stolik nr. 10 był zgrany, licżył trzy panie i nas dwóch.Wspólne pływanie rowerami wodnymi po Solinie itp. Pozdrawiam-spacerować po Polańczyku można nawet zimową porą.
ODPOWIEDZ