Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj aneri 1591 , żle mnie zrozumiałeś na parterze ponoć sa 3 dla osób które przyjeżdzają same. A na jakim oiętrze sa 1 to nie wiem. Ja też nie rozpaczam, jak dostanę 3 to trudno. Mam nadzieję ze trafię na fajne dziewczyny. Troche się zgapiłam i zadzwoniłam za późno o 1. Ale jestem zabiegana, jutro juz ostatni dzień w pracy i jadę łapać zdrówko i świeże morskie powietrze.
Witaj Wiki 88.Dzięki za informacje Muszę zadzwonić może coś bliżej się dowiem odnośnie mojego terminu czym będą dysponować.Tobię życze dobrego spakowania walizek i niezapomnianych zabiegów Do zobaczenia w Arce.Ty już będziesz tam we wtorek odezwij się jak będziesz na miejscu.tel 662556157 Inka
Walizka już czeka, jak zwykle głowię się co mam zabrać. Trochę trzeba tych rzeczy zabrać, było nie było 3 tygodnie. Zrobiło się zimno, to same grube ciuchy. Zawsze mam z tym problem. Jestem pozytywnie nastawiona. Do zobaczenia w Arce
Slyszałam,że można za 25 zł można wypożyczyć firmowy szlafrok hotelu i wtedy nie musisz zabierać swojego.Ja też nie mam pojęcia ile zabrać ciuchów-będę sie wybierać jak sójka za morze a nie nad morze Pozdrawiam.