Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Oczywiscie to był żart
Gdybym miała możliwośc też bym skorzystała,niestety ale jestem skazana na transport publiczny!
Trochę przeraża mnie to sanatorium,jadę po raz pierwszy
Nie zamartwiaj się przed czasem. Ja też tam jadę ale 3 miesiące po was i z własnego wyboru więc gdyby było tak źle to chyba bym nie wybrał tego sanatorium. Powodzenia.
Iga, nie ma czego się bać Jak dla mnie najważniejsze są 2 kwestie: dobra baza zabiegowa oraz ludzie, z którymi będzie się dzieliło nie tylko pokój, ale i czas na i po zabiegach. no i fajnie, żeby te pokoje były w miarę przyzwoite skąd będziesz jechać?
jan19557 pisze:Nie zamartwiaj się przed czasem. Ja też tam jadę ale 3 miesiące po was i z własnego wyboru więc gdyby było tak źle to chyba bym nie wybrał tego sanatorium. Powodzenia.
No no widzę że masz niezły staż sanatoryjny.Pozdrawiam !
Anet a czy my na cokolwiek mamy wpływ?,jadę z ZUS-u a nie prywatnie ,ale mam nadzieję że trafi mi się jakieś fajne towarzystwo aby czas milej płynął Będę jechać z Gliwic i zastanawiam sie jechać pociągiem czy autobusem?
łoooo matko !!!! ale to o 1 w nocy
a jak to wygląda na miejscu po przyjezdzie ,ktos może mnie oświecić? Wejdę do budynku i co ,czekaja na mnie z orkiestrą