Przybycie do sanatorium

Inne tematy okołosanatoryjne, nie mieszczące się w powyższych działach.
basia62
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 cze 2015 21:45
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Przybycie do sanatorium

Post autor: basia62 »

Ja jadę razem z mężem drugi raz do tego sanatorium ale pierwszym razem byliśmy po 12 godzinie i od razu dostaliśmy klucze Teraz mamy gorsze połączenie i wydaje mi się że wcześniej nie są przydzielane pokoje A co do pań w recepcji to są uprzejme Dziękuje za radę Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Samosia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2017 21:58
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Samosia »

Atina pisze:basiu 62 w sanatorium "Przy tężni"kwaterowanie do pokoi jest z góry ustalone przez sanatorium :roll:
Musisz przemyśleć czy jechać wcześniej,zadzwoń zapytaj (panie b.miłe) :)
Basiu 62 a może zadzwonić i zapytać czy jest możliwość np. przyjazdu dzień wcześniej....powiedz,że masz daleko i tyle godzin jazdy przed Tobą może trafisz na życzliwą duszyczkę w drugiej strony słuchawki i pójdzie Ci na rękę :) :) :) Powodzenia :)
basia62
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 cze 2015 21:45
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: basia62 »

Dziękuje za radę jutro zadzwonie
Gaba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 sty 2010 13:46

Post autor: Gaba »

Ja zawsze jade dzień przed-mam wybór pokoju...zabiegów... ;)
Awatar użytkownika
mercedes
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 mar 2012 13:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 17

Post autor: mercedes »

a ja jezdze noca i na rano jestem najlepiej miedzy 10 a 14 byc
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witam serdecznie :kwiat: ,pisze wnuczka.Wszystko zależy od sanatorium, czy małe podgórskie czy kombinat :shock: 11 piętrowy nad morzem,i jakie są pokoje osobowe w sanatorium. . Najlepiej jednak wychodzą na przydziale kuracjusze którzy przybędą w godzinach porannych choć przydziały pokoi w różnych godzinach ustalonych przez dyrekcję ,nie wszyscy kuracjusze poruszają się samochodami,większość przyjeżdża pociągami , autobusami z odległych miejscowości.I ostatnia sprawa ,zależy od :lol: humoru przydzielających.Dziadek przyjechał ostatni w roku 2011 i otrzymał :o jedynkę, chociaż prosił o studio, i dobrze wybrał bo nie pali papierosów , obok palili właśnie w tym studio.W roku 2016 jedynki były tylko dla małżeństw z grupy komercyjnych.Dziękuje za uwagę. :serce:
ODPOWIEDZ