Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
witam,mam skierowanie na 19.06 i jadę z Białegostoku,ktoś tam tez jedzie z Białego autam,jak można by było razem tam pojechać byłoby fajnie,proszę napisać jak się skontaktowac??pozdrawiam
witaj Malmaro.tez mam wyjazd 19.06 .i muszę jechać z Białegostoku.jedziesz autem,więc może mogłabym jakoś się zabrac ,tylko nie bardzo wiem jak to zorganizować??
Witam , dostałam skierowanie do Olecka , turnus od 19.06. Czy ktoś jedzie z Gdańska , mam wolne miejsce w samochodzie .Jeśli jest ktoś chętny to proszę o kontakt.
wiesz tak naprawdę to nikomu nie chce się zwracać uwagi , że to jest temat Oceń sanatorium i ocenia się ośrodki sanatoryjne , a nie wyjeżdżam do samatorium.
Ale fakt, robi się lekki bałagan
Witam to ja teraz bardziej na temat. Więc sanatorium hotel Olecko jest godne polecenia jedzenie jak narazie super, personel miły czyli przyjemne z pożytecznym rehabilitacja i odpoczynek w jednym. Polecam Marek
Zapraszamy do działu na każdy temat do grupy sympatyków "Paczka z olecka "zdecydowanie warto można pytać informować się bo większość to bywalcy którzy tam byli,polecam ten temat
Bogusia1965 pisze:Cześć ..dostałam sanatorium do hotel Olecko w terminie od 07.10.2017-30.10.2017 może znajdzie się ktoś kto wyjeżdża w tym samym terminie ?
Ja też mam skierowanie do sanatorium z ZUS do Olecka na 07.10.17 i wyjeżdżam z Warszawy 07.10 o 10.30 ( Polonusem) i w Olecku będę na 16.00