Sanatorium hotel Olecko 19.06.2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
nesiula
Na forum od: 27 kwie 2017 11:32

Re: Sanatorium hotel Olecko

Post autor: nesiula »

witam,mam skierowanie na 19.06 i jadę z Białegostoku,ktoś tam tez jedzie z Białego autam,jak można by było razem tam pojechać byłoby fajnie,proszę napisać jak się skontaktowac??pozdrawiam
nesiula
Na forum od: 27 kwie 2017 11:32

Post autor: nesiula »

witaj Malmaro.tez mam wyjazd 19.06 .i muszę jechać z Białegostoku.jedziesz autem,więc może mogłabym jakoś się zabrac ,tylko nie bardzo wiem jak to zorganizować??
Malmaro
Na forum od: 12 kwie 2017 05:31
Oddział NFZ: Podlaski

Post autor: Malmaro »

Cześć nesiula mój numer telefonu 665-800-360 pozdrawiam
Magit
Na forum od: 10 cze 2017 23:45
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Magit »

Witam, mam skierowanie do Olecka od 19.06. Jadę z W-wy. Czy ktoś ma jedno wolne miejsce?
skowronek1960
Na forum od: 11 cze 2017 19:15
Oddział NFZ: Pomorski

Post autor: skowronek1960 »

Witam , dostałam skierowanie do Olecka , turnus od 19.06. Czy ktoś jedzie z Gdańska , mam wolne miejsce w samochodzie .Jeśli jest ktoś chętny to proszę o kontakt.
Awatar użytkownika
lubelanka64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2015 17:23
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 10 razy

Post autor: lubelanka64 »

zamiast opinii o sanatorium dowiedziałam się skąd i kiedy forumowicze wyjeżdżają.....czy pomyliłam temat forum :?: :?: :?: :?: . Pozdrawiam
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Lubelanko,

wiesz tak naprawdę to nikomu nie chce się zwracać uwagi , że to jest temat Oceń sanatorium i ocenia się ośrodki sanatoryjne , a nie wyjeżdżam do samatorium.
Ale fakt, robi się lekki bałagan :)
Malmaro
Na forum od: 12 kwie 2017 05:31
Oddział NFZ: Podlaski

Post autor: Malmaro »

Witam to ja teraz bardziej na temat. Więc sanatorium hotel Olecko jest godne polecenia jedzenie jak narazie super, personel miły czyli przyjemne z pożytecznym rehabilitacja i odpoczynek w jednym. Polecam Marek
Awatar użytkownika
Pancernz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 kwie 2017 17:11
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: Pancernz »

Zapraszamy do działu na każdy temat do grupy sympatyków "Paczka z olecka "zdecydowanie warto można pytać informować się bo większość to bywalcy którzy tam byli,polecam ten temat
Bena53
Na forum od: 06 lip 2017 08:36
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Bena53 »

Bogusia1965 pisze:Cześć ..dostałam sanatorium do hotel Olecko w terminie od 07.10.2017-30.10.2017 może znajdzie się ktoś kto wyjeżdża w tym samym terminie ?
Ja też mam skierowanie do sanatorium z ZUS do Olecka na 07.10.17 i wyjeżdżam z Warszawy 07.10 o 10.30 ( Polonusem) i w Olecku będę na 16.00
ODPOWIEDZ