Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam, Jadę z Piotrkowa Trybunalskiego do Koleczkowa na turnus od 17. 07. Chętnie zabiorę 2 osoby. Interesuje mnie również wynajęcie pokoju w tej miejscowości, czy ktoś posiada jakieś informacje na ten temat ???
Ciesze sie,ze tez ktos jedzie w tym samym terminie jak ja.Ja tez jade na turnus od 17 lipca.Ale ja jestem z Chojnic takze nie mam daleko ok.110km.Jestem po wypadku i nie jezdze jeszcze autem ale raczej maz mnie zawiezie.Milo byloby juz teraz kogos poznac kto bedzie w tym samym terminie w Koleczkowie.