Gołdap 17 wrzesień 2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
AdamW
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 12 lip 2014 12:21
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 7

Re: Gołdap 17 wrzesień 2017

Post autor: AdamW »

Damy radę. Resztę towarzystwa zapoznamy na miejscu :D
Awatar użytkownika
Pancernz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 kwie 2017 17:11
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: Pancernz »

No okazało się moja rodzina była tam całą bandą tj siostra z córkami i jakiś wnuczek co prawda prywatnie ale wiadomo okolica ta sama dla wszystkich :P
chwalili sobie a że jesteś zawsze dobrego podejścia do życia na pewno pobyt uznasz za świetny ,czego Tobie i innym serdecznie życzę :)
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 sty 2017 18:58
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Orfeusz »

Gosiu z Adamem! Szczęściarze z Was ze macie sierpień. :D Z Zus czy Nfz jedziecie? Mogę liczyć na newsy z waszego pobytu tam? :rol.Jakieś świeże. wazne info.Jaki lekarz ok ?Gdzie najblizszy sklep.apteka.?Lubię być przygotowana na fest.Slyszalam.ze już tam są jakieś sklepy ale nie wiem jakie i jak wyglądają ceny.Jakie pokoje są ok a ktorych numerów unikać i prosić o inny klucz.Proszę :roll: ???? :roll: :roll: :P :P :kwiat: :kwiat:
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Remi !Ty też popytasz rodzinę? :D :kwiat:

Czy ktoś może jedzie we wrześniu czy ja sama będę grasowac po korytarzach Witala :shock: Umrę z samotnosci przez ten czas :cry:
gosia111
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2017 19:33
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: gosia111 »

Orfeusz pisze:Gosiu z Adamem! Szczęściarze z Was ze macie sierpień. :D Z Zus czy Nfz jedziecie? Mogę liczyć na newsy z waszego pobytu tam? :rol.Jakieś świeże. wazne info.Jaki lekarz ok ?Gdzie najblizszy sklep.apteka.?Lubię być przygotowana na fest.Slyszalam.ze już tam są jakieś sklepy ale nie wiem jakie i jak wyglądają ceny.Jakie pokoje są ok a ktorych numerów unikać i prosić o inny klucz.Proszę :roll: ???? :roll: :roll: :P :P :kwiat: :kwiat:
Spokojnie, opiszemy wszystko jak było. Jedziemy z ZUS a ja już wiem o który nr.pokoju można "zawalczyć" ale żeby nie zapeszać to po powrocie opiszę. Wiem, że warto odwiedzić Wilno które jest w programie wycieczek. Osobiście się piszę. Znajoma która obecnie tam przebywa nie narzeka właściwie na nic, poza tą pogodą która już właściwie też się pomalutku poprawia i w Gołdapi. Z zabiegów i pokoju również zadowolona a więc wydaje mi się, że nie ma za bardzo do czego się przyczepić. Fajnie, że mamy środek lata ale pewnie i więcej turystów bo, że jedziemy dzień wcześniej to ciężko już w marcu było o kwaterę, ale udało się ostatecznie i to nawet blisko sanatorium i liczymy z koleżanką, że jako pierwsze się zameldujemy a właśnie dzień wcześniej oblukamy na spokojnie co i jak :lol:
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Gosia! Dzięki z góry. ! :kwiat: :D Zrób rozeznanie co i jaki gdzie i będę wypatrywać Ciebie na forum.Pogoda!? Ważna ale ostatnio bylam w styczniu i nic mnie nie zaskoczy. Zahartowalam się! Wazni lekarze.zabiegi.możliwość zmiany ich w trakcie turnusu . Np.czy dieta 1000 cal.jest wszystkim kuracjuszom czy tylko wybranym? Ładny widok z okna.balkony.i takie tam inne! Milego wieczoru! :kwiat:
gosia111
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2017 19:33
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: gosia111 »

Orfeusz pisze:Gosia! Dzięki z góry. ! :kwiat: :D Zrób rozeznanie co i jaki gdzie i będę wypatrywać Ciebie na forum.Pogoda!? Ważna ale ostatnio bylam w styczniu i nic mnie nie zaskoczy. Zahartowalam się! Wazni lekarze.zabiegi.możliwość zmiany ich w trakcie turnusu . Np.czy dieta 1000 cal.jest wszystkim kuracjuszom czy tylko wybranym? Ładny widok z okna.balkony.i takie tam inne! Milego wieczoru! :kwiat:
Dziękuję. Dołącz do grupy na fb Sanatoria z ZUS. Tam też możesz sporo się dowiedzieć.
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ok Gosiu! Zerkne! :kwiat:
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jak tam wygląda sprawa wi-fi i czy miski do prania są jakieś w lazienkach? :D
Awatar użytkownika
AdamW
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 12 lip 2014 12:21
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: AdamW »

Wi-Fi działa przy bibliotece, a także w przyległych jej pokojach (piętro wyżej też). Miski są na wyposażeniu w każdym pokoju :)
ODPOWIEDZ