Gołdap 17 wrzesień 2017
- Pancernz
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 kwie 2017 17:11
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 7 razy
Re: Gołdap 17 wrzesień 2017
chwalili sobie a że jesteś zawsze dobrego podejścia do życia na pewno pobyt uznasz za świetny ,czego Tobie i innym serdecznie życzę
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 sty 2017 18:58
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 1
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

Czy ktoś może jedzie we wrześniu czy ja sama będę grasowac po korytarzach Witala
Spokojnie, opiszemy wszystko jak było. Jedziemy z ZUS a ja już wiem o który nr.pokoju można "zawalczyć" ale żeby nie zapeszać to po powrocie opiszę. Wiem, że warto odwiedzić Wilno które jest w programie wycieczek. Osobiście się piszę. Znajoma która obecnie tam przebywa nie narzeka właściwie na nic, poza tą pogodą która już właściwie też się pomalutku poprawia i w Gołdapi. Z zabiegów i pokoju również zadowolona a więc wydaje mi się, że nie ma za bardzo do czego się przyczepić. Fajnie, że mamy środek lata ale pewnie i więcej turystów bo, że jedziemy dzień wcześniej to ciężko już w marcu było o kwaterę, ale udało się ostatecznie i to nawet blisko sanatorium i liczymy z koleżanką, że jako pierwsze się zameldujemy a właśnie dzień wcześniej oblukamy na spokojnie co i jakOrfeusz pisze:Gosiu z Adamem! Szczęściarze z Was ze macie sierpień.Z Zus czy Nfz jedziecie? Mogę liczyć na newsy z waszego pobytu tam? :rol.Jakieś świeże. wazne info.Jaki lekarz ok ?Gdzie najblizszy sklep.apteka.?Lubię być przygotowana na fest.Slyszalam.ze już tam są jakieś sklepy ale nie wiem jakie i jak wyglądają ceny.Jakie pokoje są ok a ktorych numerów unikać i prosić o inny klucz.Proszę
????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

Dziękuję. Dołącz do grupy na fb Sanatoria z ZUS. Tam też możesz sporo się dowiedzieć.Orfeusz pisze:Gosia! Dzięki z góry. !![]()
Zrób rozeznanie co i jaki gdzie i będę wypatrywać Ciebie na forum.Pogoda!? Ważna ale ostatnio bylam w styczniu i nic mnie nie zaskoczy. Zahartowalam się! Wazni lekarze.zabiegi.możliwość zmiany ich w trakcie turnusu . Np.czy dieta 1000 cal.jest wszystkim kuracjuszom czy tylko wybranym? Ładny widok z okna.balkony.i takie tam inne! Milego wieczoru!
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

- AdamW
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 12 lip 2014 12:21
- Staż sanatoryjny: 7