Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
jurek55 pisze: 19 sie 2017 16:02
Nie ma się czym przejmować, każdy ma tyle na ile się czuje.
To prawda , tylko , ze czasami dosyć śmiesznie wygląda osoba w mocno dojrzałym wieku , ubrana i zachowująca się jak nastolatka
A co do pakowania ... jeszcze by się ciuszki pogniotły
Masz rację, ale jak ktoś pisze ,że do sanatorium jeżdżą same staruchy to ładnie nie wygląda. Co do pakowania to jestem ciekaw czy ktoś w tym terminie jedzie.
hej ...najwazniejsze to się młodo czuć a wygląd zawsze się da poprawić....
Spójrzcie na troli nie dosc że starzy to jacy uwstecznieni z myśleniem pozdrawiam
ruda pisze: 22 sie 2017 21:48
Kiedyś kazdy będzie staruchem ...no może nie każdy...
Masz rację Ruda.. jeszcze 20-sto latków jestem w stanie zrozumieć..bo wiem co myślałam w tym wieku.... ale jak 40-sto latek pisze o 50-60 latkach mohery czy staruchyy to .. bez komentarza może....