Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Byłam i w Świeradowie i w Lądku. Moje odczucia pokrywają się z tym co napisała powyżej Nika7, zgadzam się również z Danuśką, jeśli chodzi o menu w wymienionych lokalach. Ale..... jeśli najważniejszy jest aspekt finansowy, to zdecydowanie Lądek.
Obecnie jestem w Ladku,kolejny raz rekomenduje tą miejscowość uzdrowiskowa,jak zawsze jestem bardzo zadowolona z bazy zabiegowe,pogoda również dopisuje póki, co.Pozdrawiam serdecznie.
Bardzo proszę, warto tutaj przyjechac.Irytuje się,kiedy słyszę, że trzeba chodzić, czy tez zabiegi od godziny 7!!bardzo państwa proszę, przestańmy krytykować i narzekać, cieszmy się tym co mamy i z czego możemy korzystać. Wszystkim życzę dużo zdrówka i uśmiechu, cieszmy się każda chwila bo życie jest takie kruche i takie krótkie.