Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
agapio1 pisze: 28 lut 2018 11:24
Witam .
Także jadę do Ustronia do Daniela 8 kwietnia(z okolic Oświęcimia) mam do was pytanie ,czy w tym sanatorium jest pralnia czy trzeba zabrać mnóstwo ciuchów ( wiosna może płatać figle ) oraz jak wygląda sprawa z samochodem tzn jakiś dziki parking w okolicy Pozdrawiam Forumowiczów
Witam agapio1 widzę ze juz jakaś osóbka jednak się tu znalazła , która jedzie w tym samym kierunku co ja jak miło tylko ze ja to pierwiastek i niczego nie wiem i w niczym Tobie nie podpowiem. Ja jadę z Zielonej Góry pozdrawiam
Już trochę wiem np że nie ma żadnej pralni "można wypożyczyć miskę " słowa pani w recepcji internetu w pokojach brak,radia brak Tv za 96 pln za turnus ogólnie trochę słabo