Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Felice pisze: 13 mar 2018 22:31
No tak zapomniałam napisać że to chodzi o tergumed. Tutaj są cztery stanowiska,jedno na szyjny i trzy na lędźwiowy. Ważne że ćwiczenia nie sprawiają bólu i nie są dla pacjenta uciążliwe.
To również wyjaśnię co to jest PST - chodzi o specjalny rodzaj pola magnetycznego. Zabieg trwa godzinę i bardzo chwalony za efektywność.
Felice jak ja zrozumiałam to jesteś na rehabilitacji ogólnoustrojowej ,jak tak to mam do Ciebie prośbę napisz mi ile czkałaś na pobyt.Ja złożyłam 4 lata temu mam tryb pilny nie wiem ile jeszcze muszę czekać,jak dzwoniłam to pani mi odpowiedziała że trzeba czekać zawiadomienie przyjdzie pocztą.Pozdrawiam
Felice pisze: 13 mar 2018 22:31
To również wyjaśnię co to jest PST - chodzi o specjalny rodzaj pola magnetycznego. Zabieg trwa godzinę i bardzo chwalony za efektywność.
Mocno ( nie tylko mnie ) interesująca informacja.
Z upływem czasu poproszę o ocenę efektywności.
Ponadto ciekawi mnie ( nie tylko ) gdzie w PL można na taki zabieg się załapać ?
Pozdrawiam.
To przyjemnie czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...