Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Jadę pierwszy raz do sanatorium i jestem przerażona tymi negatywami ale z drugiej strony w dużej mierze zależy to od nas jak się zorganizujemy i myślę sobie...
będzie dobrze.
Do zobaczenia
Wybiera się ktoś z okolic Katowic na turnus od 2.01.2012?
Pozdrawiam,
Ela
kwiatuszek pisze:Jadę pierwszy raz do sanatorium i jestem przerażona tymi negatywami ale z drugiej strony w dużej mierze zależy to od nas jak się zorganizujemy i myślę sobie...
będzie dobrze.
Do zobaczenia
Witam jadę tam z Sosnowca 02,01,2012 tel. domnie 505141316 pozdrawiam
Witam Mimo negatywnych opini jest dobrze pokój jest duży, współlokatorki fajne, towarzystwo przy stoliku na stołówce zgrane (męskie) jedzenie dobre.Jest ok.Zobaczymy jak bedzie dalej Pozdrawiam