Sanatorium Bursztyn

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
MoniaWawa
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 06 mar 2015 15:18
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Re: Sanatorium Bursztyn

Post autor: MoniaWawa »

Jolka13 pisze: 10 kwie 2018 20:58 Monia mój termin to koniec maja więc się nie spotkamy, a szkoda. Mam nadzieję, że będziemy zadowolone i będzie to udany wypoczynek. :D
Szkoda bardzo że się nie spotkamy , byłoby fajnie mieć kogoś znajomego ze swoich okolic :lol: Ale będę mogła Ci coś powiedzieć więcej po powrocie na temat warunków ;) wracam 13 maja .
Awatar użytkownika
Jolka13
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 09 mar 2018 20:45
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Jolka13 »

MoniaWawa pisze: 11 kwie 2018 10:36
Jolka13 pisze: 10 kwie 2018 20:58 Monia mój termin to koniec maja więc się nie spotkamy, a szkoda. Mam nadzieję, że będziemy zadowolone i będzie to udany wypoczynek. :D
Szkoda bardzo że się nie spotkamy , byłoby fajnie mieć kogoś znajomego ze swoich okolic :lol: Ale będę mogła Ci coś powiedzieć więcej po powrocie na temat warunków ;) wracam 13 maja .
Jestem dobrej myśli musi być dobrze. Będę czekała na twoje wrażenia z pobytu. Pozdrawiam! :kwiat:
Awatar użytkownika
Pancernz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 kwie 2017 17:11
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: Pancernz »

Niemcy raczej mili ludzie więc z nimi raczej problemu nie ma ,kwestia wspól wspaczy hehe to co innego ale będzie i musi być ok,powiem,że nawet odwiedził bym to miejsce prywatnie niestety w tej opcji co widać na ich stronie raczej drogo a z zabiegów zdecydowanie basen najlepszy bynajmniej dla mnie choć irytował mnie jeden z dwóch prowadzących ale to może tylko moje odczucie i nie zepsuło to ogólnej oceny obok w Dąbkach chyba Polo market jest bo w samym Bobolinie sklepu wtedy nie było bynajmniej poza sezonem .Drogi porobione z ładnym deptakiem do samego morza ,czekamy na wrażenia z pobytu
ODPOWIEDZ