Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam, czy pokoj dostaniemy dopiero od 8 rano? Na skierowaniu jest od 24, natomiast Pani telefonicznie poinformowala mnie, ze recepcja jest czynna od godziny 8 rano?
Hello jestem już na miejscu. Pierwsze wrażenia nienajlepsze. Przyjęcie to jakaś porażka. Mam nadzieję, że reszta pobytu będzię ok. Pozdrawiam z Polańczyka
Hello Na rehabilitację wyjeżdżam bardzo często ale czegoś takiego nie przeżyłam. Kumulacja. Zmiana turnusu Zus i Nfz. Zero organizacji. Od 13 do 18 czekaliśmy na przyjęcie przez pielęgniarkę a potem lekarza. Pani doktor jedną osobę przyjmowała ok 20-30 min. O 22 w kolejce jeszcze było kilka osób. Nie mieli sposobu jak to opanować. Zmiany gabinetów, ogólne zamieszanie. Nie było wyznaczonej godz przyjęcia, wszyscy czekali. Tylko niektórzy wychodzili co jakiś czas, by znów wrócić. Jak za komuny. Ciasno, duszno, zmęczenie po podróży i ogólne zdenerwowanie. Na koniec okazuje się, że nie ma już np basenu. Porażka. Karta zabiegowa na 22, rozplanowanie na cały dzień, żeby było co robić. Pogoda zapowiada się ładna, to będą kąpiele słoneczne. Pozdrawiam, miłego dnia.
Ojej, no to faktycznie pierwsze wrazenie nieciekawe. A jak warunki lokalowe? tez głęboki prl? czy pokoje przydzielane sa wg jakiegos klucza, np wspolokatorzy podobni wiekiem itd? Trzeba byc faktycznie wczesnie rano zeby dostac dobry pokoj? I czy mozna sobie wybrac jedynke czy dwojke? Mozesz napisac czy jest dostepny internet w osrodku i czy jest platny czy tylko np w recepcji jest zasieg? Jesli mozesz wstaw jakies zdjecia. Co do zabiegow, to kiepsko jesli sa faktycznie rozlozone na caly dzien ;/ Ja bylam raz w sanatorium dwa lata temu, to starali sie zabiegi max do 15 planowac.
Mam nadzieje, ze w miare uplywu czasu bedzie tylko lepiej!
Hello jeśli chodzi o " dobry" pokoj to trzeba być możliwie jak najwcześniej. Ja byłam ok 12.30 to już z balkonem nie było. Jestem w pokoju po remoncie. Innych nie widziałam - dość spory, czysty, schludny. Za oknem wiata, gdzie codziennie od 19 grają, więc dyskoteka w pokoju ( może być). Pytasz o internet niby jest Wi- fi ale na 1 piętrze nie hula. Kol mówiła, że nie może korzystać z kompa. Ogólnie- słabo, tylko podobno w niektorych miejscach. Zabiegi z Zusu tak są planowane, żeby był teoretycznie zajęty cały dzień. Inna sprawa to jest 6-7 dziennie. Pozdrawiam