Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Chyba wszyscy jedziemy poprawić stan zdrowia, tym bardziej jeśli jest to prewencja ZUS, ale jeśli dojdzie do tego dobry komfort psychiczy to stan zdrowia poprawia się dużo szybciej przynajmniej takie jest moje zdanie. Mam nadzieję że Twoje zdrowie wróci do normy po pobycie w sanatorium czego Ci zyczę
Właśnie wróciłam ze spacerku i powiem szczerze dośc już mam tej zimy.Mam taką czworonożną rehabilitantke która czy zima czy deszcz czy wiadr nieodpuszcze spacer musi byc!!!
Wracając do tematu
Buniek jeszcze raz podkreśle grunt to pozytywne nastawienie
Tobie napewno tego nie brakuje
I wzajemnie Tobie również życzę zdrówka.
Czekamy na dalszych kuracjuszy,może ktoś się ujawni
Lawenda zapraszam serdecznie pytaj o zwroty może akurat trafi się krynica im więcej wesołych osób tym przyjemniejszy pobyt będzie
Migotka333 ja mam takie szczęście że nikt się nie ujawnia z forum kiedy jadę
Buniek ja już na finiszu....lada dzień będzie przydział.
Próbowałam przez kilka dni dodzwonić się do NFZ-u, ale z marnym skutkiem, albo nikt nie odbierał, albo włączał się automat ''wszystkie linie są zajęte'' więc odpuściłam, bo mój czas jest zbyt cenny, aby marnować go przy telefonie.
Co ma być to będzie......ale byłoby miło dostać Krynicę.
A może........... Pozdrawiam.
Migotka333 ja przed pierwszym wyjazdem również tak miałem i forum naprawdę mi pomogło, zabrałem wszystko co było potrzebne i dziękuję wszyskim tym co udzielają sie na forum, poświęcają czasami swój czas i opisują wszystko, jak dla mnie to forum jest super i jeszcze raz podziękowania dla wszystkich. Migotka ja potrafię uszanować czyjąś prywatność, bo to jest nasz taki mały ale prywatny teren . Ale wiem jedno że można poznać wspaniałe osoby i długo potem utrzymywać z nimi kontakt.
Migotko, ja zawsze zabieram sporo sportowych, luźnych rzeczy, (na gimnastykę i inne zabiegi) bawełnianą bieliznę i zakolanówki (do kriokomory) zawsze zabieram swoje ręczniki (2 szt.) ulubiona filiżanka, talerzyk. Nie zabieram zbyt dużo ciepłych rzeczy, bo w ośrodkach jest najczęściej dość ciepło. Zabierz jeszcze strój na basen i klapki, czepek. No i oczywiście wygodne buty na spacery i ew. na tańce (jeśli możesz i lubisz).
Ale najlepiej zadzwoń do ośrodka i zapytaj co jest na wyposażeniu w pokoju (ręczniki szklanki itp.), aby niepotrzebnie nie taszczyć zbędnych rzeczy.
Jeśli coś jeszcze chcesz wiedzieć to pytaj.