Połczyn Zdrój , Sanatorium Irena
-
Kwiat Jesieni
- Kuracjusz

- Na forum od: 19 lis 2022 18:02
- Oddział NFZ: Podlaski
Re: Połczyn Zdrój , Sanatorium Irena
-
ewiko
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 lut 2013 07:07
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękowano: 1 raz
-
ewiko
- Super Kuracjusz

Pierwotnie posta umieściłam w innym dziale , ale stwierdziłam że dla szukających informacji , może być tam niezauważony. Po zakończeniu kuracji , napiszę całościową opinie .
-
ewiko
- Super Kuracjusz

Mój pobyt w IRENIE , dobiega końca. Zabiegi nieco różnią się od tych w GRYFIE. Tu np nie ma zawijań borowinowych całkowitych ,są jedynie miejscowe i okłady borowinowe. Jak dla mnie , ogromny minus. Zdarzały się kąpiele kwasowęglowe , w których brakowało bąbelków CO2 .... zgłaszane do kierownika rehabilitacji . Obiecano zwrócić uwagę na ten problem . Pozostałe zabiegi OK. Kadra rehabilitantów , w większości profesjonalna. Tak jak już pisałam , nie ma problemu z wyborem pokoju ... chcesz z balkonem ... masz z balkonem , a jako bonus , widok na park zdrojowy. Jednak muszę zaznaczyć , że przyjechałam na miejsce dość wcześnie , ok 9. Pokoje mają bardzo podobny standard , więc nie ma do czego się przyczepić .W Muszli Koncertowej , liczne występy ... w przyszły weekend Biesiada Cygańska. Jak są koncerty , zarząd zwykle daje dyspensę , i do sanatorium można wrócić później. W zwykły dzień , o 22 drzwi sanatorium są zamknięte. Kwestia posiłków , to temat dla niektórych drażliwy .... ilu kuracjuszy ...tyle opinii. Dla mnie porcje wystarczające i nie miałam na co narzekać . Jeśli będą jakieś pytania , piszcie .... pozdrawiam.
-
berbla65
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 mar 2019 12:28
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowano: 2 razy
-
ewiko
- Super Kuracjusz